Η Super League απέρριψε το αίτημα αναβολής του Ολυμπιακού - Οι ψήφοι

Η Super League απέρριψε το αίτημα αναβολής του Ολυμπιακού - Οι ψήφοι
Photo Credits: INTIME

Η Super League απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κενό έπεσε το αίτημα αναβολής του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ από τη Super League.

Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, με τις 14 ομάδες να συμμετέχουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας και τον Ολυμπιακό να θέλει 10 για να περάσει.

Οι Πειραιώτες, που την επόμενη Πέμπτη (22/05) θα δώσουν αγώνα ρεβάνς με την Φερεντσβάρος για μία θέση στους “16” του Conference League, είχαν καταθέσει αίτημα στην Λίγκα για αναβολή του αγώνα στην Τούμπα, με την Super League να συνεδριάζει την Πέμπτη (15/02) για να το εξετάσει αλλά αυτό να μη γίνεται αποδεκτό αφού δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των δέκα θετικών ψήφων.

Οι ψήφοι για το αίτημα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για αναβολή, ήταν 7 υπέρ, 3 κατά, ενώ υπήρξαν και 4 λευκά, με την Ομοσπονδία να απέχει από τη διαδικασία.

Υπέρ ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Βόλος, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης.

Κατά ενός τέτοιου ενδεχομένου ήταν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, με την Ένωση, άλλωστε, να έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της από την έναρξη της συζήτησης και της διαδικασίας. Ενώ λευκό ψήφισαν οι Λαμία, Παναιτωλικός, ο ΠΑΣ και η Κηφισιά με την ΕΠΟ να απέχει.

Έτσι το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κανονικά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X