Ο Παναθηναϊκός τρολάρει τον Μπράντον Τόμας: Τον «έντυσε» αθλητή του American Football και κάλεσε τον Καρλαύτη να πάρει θέση (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός τρολάρει τον Μπράντον Τόμας: Τον «έντυσε» αθλητή του American Football και κάλεσε τον Καρλαύτη να πάρει θέση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το 3ο ημίχρονο του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκό είχε τρολάρισμα των «πράσινων» του Μπράντον Τόμας για το τράβηγμα στον Μλανετένοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός τρόλαρε τον Μπράντον Τόμας μέσω κράνους και… Καρλαύτη.

Viral έγινε η φάση από το ντέρμπι της Τετάρτης (14/2) μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, με τον Μπράντον να φεύγει από τον πάγκο και να πιάνει τον Μλαντένοβιτς.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θέλησε να βοηθήσει την ομάδα του με έναν μάλλον… περίεργο, όσο και ασυνήθιστο τρόπο, κάτι που πάντως δεν του κόστισε. Αφού ο τέταρτος διαιτητής έκανε λάθος και έδειξε στον Ολλανδό ρέφερι τον Ζίφκοβιτς (τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ), ο οποίος δέχτηκε την κίτρινη κάρτα.

Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν πάντως την επομένη του ντέρμπι να δώσουν μια περισσότερο χιουμοριστική χροιά σε αυτό που έκανε ο Μπράντον Τόμας. Τον… έντυσαν αθλητή του American Football, του έβαλαν κράνος και ζήτησαν από τον Γιώργο Καρλαύτη να πάρει θέση και να πει τη γνώμη του για τον Μπράντον Τόμας και την κίνησή του.


Δείτε παρακάτω το επικό ποστάρισμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X