Η ΑΕΚ δεν συμφωνεί για αναβολή της αγωνιστικής της Super League

Η ΑΕΚ δεν συμφωνεί για αναβολή της αγωνιστικής της Super League
Photo Credits: INTIME

Αρνητική παρουσιάζεται η ΑΕΚ στο ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής στη Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK διαφωνεί στο ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής που τέθηκε μετά το «αστείο» αίτημα του Ολυμπιακού να αναβληθεί το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως η ΑΕΚ παρότι ειδικά τον περασμένο Αύγουστο είχε πρόγραμμα-βουνό μετά τα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη δολοφονία Κατσούρη, ουδέποτε σκέφτηκε ή έκανε αίτημα για αναβολή. Τα κομάντο του Ματίας Αλμέιδα κάθισαν και έπαιξαν 6 ματς σε 20 ημέρες με ταξίδια και κρίσιμα παιχνίδια και στην Ευρώπη.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου έπαιξε με τη Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ και νίκησε με 2-1. Ακολούθησε στις 19 του μήνα το 2-2 στην Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 22/8 πήγε στην Αμβέρσα, όπου έχασε με 1-0 από την Αντβέρπ. Έπαιξε στις 26/8 με τον Πανσερραϊκό (1-1) και στις 30/8 με την Αντβέρπ τη ρεβάνς χάνοντας με 1-2 και έκλεισε στις 3/9 με το ταξίδι στον Βόλο.

Πώς ξεκίνησε το στόρι με την αναβολή της αγωνιστικής

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν έντονες διεργασίες στις τάξεις της Superleague για το ενδεχόμενο αναβολής ολόκληρης της προσεχούς αγωνιστικής.

Αυτό μετά το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για αναβολή του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα του με την Φερεντσβάρος, αλλά και της θετικής στάσης του ΠΑΟΚ. Το σενάριο που έπεσε ωστόσο στο τραπέζι από το βράδυ της Τετάρτης ήταν να αναβληθεί ολόκληρη η αγωνιστική, κάτι που όπως φαίνεται δεν συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες, αφού αρνητική είναι η στάση της ΑΕΚ, ενώ όπως προκύπτει και ο Παναθηναϊκός δεν είναι υπέρ.

Την ίδια στιγμή όμως ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αναβολής για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

Το θέμα θα συζητηθεί στο μεσημεριανό Δ.Σ. (15:45) της Λίγκας και απαιτούνται τουλάχιστον δέκα ψήφοι για να “περάσει”.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X