Ο πνιγμένος από τον… λαιμό του άλλου πιάνεται

Λαμπρόπουλος: "100 χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο με τον Σούλη"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

soulisΣτον πανέμορφο κόσμο της Σουπερλίγκα, οτιδήποτε εξυπηρετεί το θέαμα είναι απολύτως αποδεκτό. Μπορεί να μην είναι νόμιμο, αλλά είναι θεαματικό ένα γκολ οφσαιντ, για παράδειγμα. Ή και δυο, αν ομιλούμε για συγκεκριμένη ομάδα. Επίσης μπορεί να μην είναι νόμιμη μια κουτουλιά σ’ αντίπαλο εκτός φάσεις, αλλά είναι θεαματική. Και το φιλοθεάμον κοινό το απολαμβάνει και αν του στερήσεις «θα μπει μέσα» όπως παρατήρησε σχετικώς και ο διαιτητής του αγώνα εις το Κλεάνθης Βικελίδης.  Μπορεί επίσης ο Σούλης να μην είναι κανονικός προπονητής, αλλά είναι θεαματικός. Κάνει πράγματα πέρα του συνηθισμένου. Για παράδειγμα, ενώ ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά, ο Σούλης πιάστηκε από το λαιμό του Λαμπρόπουλου. Και μετά, τον έπνιξε και το δίκιο του.

Διαβάστε τι είπε για την σχετική φάση, που απεικονίζεται και στην σχετική φωτογραφία: «Είναι ντροπή να βάζουμε ένα παιδί να λέει ότι τον χτύπησα και του είπα διάφορα. Καταφέραμε να κερδίσουμε και βρίσκουν διάφορα. Υπήρξε ένταση και δεν έγινε το παραμικρό. Ήρθε προς το μέρος μου, μου μίλησε και στον βοηθό και έλεγε να αποβληθεί ο Τάτος. Του ζήτησα να μην προκαλεί και να κοιτάξει το παιχνίδι».

Κάπως έτσι κυλούν τα πράγματα στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδόσφαιρου.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X