Πιόλι: «Λίβερπουλ, Λεβερκούζεν και Αταλάντα τα φαβορί για το τρόπαιο του Europa League»

Πιόλι: «Λίβερπουλ, Λεβερκούζεν και Αταλάντα τα φαβορί για το τρόπαιο του Europa League»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Μίλαν έχρισε τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League, χωρίς να συμπεριλάβει την ομάδα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίλαν στον πρώτο αγώνα  στα play-off  των νοκ-άουτ του Europa League υποδέχεται στο «Σαν Σίρο» (22:00) τη Ρεν, την ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στον (6ο) όμιλο του Παναθηναϊκού, πίσω από την Βιγιαρεάλ.

Ο Στέφανο Πιόλι, ωστόσο θέλησε να αποβάλλει το όποιο άγχος από τους ποδοσφαιριστές του χρίζοντας ως φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, την Λίβερπουλ, την Λεβερκούζεν και την Αταλάντα.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση, ακόμα κι αν είναι ένα βήμα πιο κάτω από το Champions League. Υπάρχουν πολλές ομάδες κορυφαίου επιπέδου, το γεγονός ότι η Μίλαν δεν την έχει κατακτήσει ποτέ είναι ένα επιπλέον κίνητρο.

Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι, ακόμα κι αν τώρα πρέπει να σκεφτούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο», είπε ο Στέφανο Πιόλι, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα συμπεριλάμβανε την ομάδα του στα φαβορί, τόνισε:

«Πριν συμπεριλάβουμε τη Μίλαν ανάμεσα στα φαβορί, ας περάσουμε τον γύρο και μετά θα σας πω. Αυτή τη στιγμή τα φαβορί είναι η Λίβερπουλ, η Μπάγερ Λεβερκούζεν και η Αταλάντα».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X