Champions League: Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την νίκη κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0) και έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στους «8»

Champions League: Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την νίκη κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0) και έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στους «8»
Photo Credits: INTIME

Νίκη για την Παρί κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, κατάφερε να πάρει την νίκη 2-0 με σκόρερς τους Κιλιάν Εμπαπέ και Μπράντλει Μπαρκολά και να βάζει τις βάσεις για την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Το ματς

Την πρώτη φάση του ματς την είχε η Ρεάλ Σοσιεδαδ με τον Αντρέ Σίλβα στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης να κλέβει, να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η σειρά της Παρί να απειλήσει με δύο ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό, η πρώτη με ένα μακρινό πλασέ, με την μπάλα να περνάει πολύ άουτ πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα της Ρεάλ Σοσιεδαδ, και η δεύτερη με τον Βιτίνια να κλέβει την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής να δίνει στον Ντεμπελέ, αυτός πέρασε μία κάθετη πάσα στον Εμπαπέ, όμως το πλασέ του σταμάτησε πάνω στον Ρεμίρο.

Στο 22ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Σοσιεδάδ να ανοίξει το σκορ με σέντρα του Κούμπο στον Αντρέ Σίλβα, αυτός να πέρνει την κεφάλια και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο αριστερό δοκάρι του Ντοναρούμα.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Σοσιεδαδ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Μερινο να κάνει ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ντοναρουμα. Το σκορ του πρώτου μέρους, 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη φάση άνηκε στην ομάδα του Λουις Ενρίκε, με τον Χακίμι από τα δεξιά να βγάζει συρτά στον Εμπαπέ όμως το σουτ πήγε κατευθείαν στα χέρια του Ρεμίρο.

Στο 58ο λεπτό ο Παρί Σεν Ζερμέν ανοίγει το σκορ με ποιον άλλο. Τον Κίλιαν Εμπαπέ ο οποίος με προβολή μετά από κεφάλια του Μαρκίνιος έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα η Παρί είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της με ένα κεραυνό του σκόρερ της γαλλικής ομάδας με τον Ρεμίρο να αποκρούει την μπάλα και να την διώχνει κόρνερ.

2-0 για την Παρί στο 71ο λεπτό με τον Μπαρκόλα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο Champions League. Ο Ντεμπελέ έβγαλε πάσα στον Φαμπιάν Ρουιθ, αυτός βρήκε τον Μπαρκόλα και με μία επέλαση από τα αριστερά, πέρασε έναν παίκτη, μπήκε στην περιοχή και με έξοχο πλασέ νίκησε τον Ρεμίρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Περέιρα (72΄ Ερναντεζ), Μπεράλντο, Ζαιρε Εμερί, Ρουιζ, Βιτίνια, Ντεμπελέ (82΄ Κόλο Μουανί), Εμπάπε, Μπαρκολά (71΄ Ασένσιο)

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Γκαλάν (88΄ Αραμπούρου), Τραορέ, Ζουμπελντιά, Λε Νορμαντ (79΄ Πατσέκο), Ζουμπιμέντι, Μέντεζ (79΄ Τουριέντες), Μερίνο, Κούμπο, Αντρέ Σίλβα (79΄ Σαντίκ), Μπαρενετσέα (65΄ Ζακαριάν)

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X