Ροντρίγκο: Έφτασε τις 200 εμφανίσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης

Ροντρίγκο: «Θέλω πολύ να παίξω με τον Μπαπέ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0, η οποία δίνει σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» στην Ρεάλ Μαδρίτης, η χθεσινή βραδιά θα μείνει στη μνήμη του Ροντρίγκο Γκόες για ακόμη ένα λόγο. Ο Βραζιλιάνος άσος, κατέγραψε τη 200ή του συμμετοχή με την φανέλα των «Μερένχες», ενώ βρίσκεται ακόμη σε ηλικία 23 ετών.

Σε πέντε σεζόν, ο Ροντρίγκο έχει «γευτεί» μεγάλες στιγμές επιτυχίας με τη Ρεάλ, έχοντας κατακτήσει ήδη εννέα τρόπαια. Ένα Τσάμπιονς Λιγκ, δύο ισπανικά πρωταθλήματα, ένα Copa del Rey, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και 3 Σούπρ Καπ Ισπανίας μέχρι τώρα απολογισμός.

Έχει σκοράρει 50 φορές και έχει μοράσει 36 ασίστ σε συμπαίκτες του. Τρομερά επιτεύγματα, σε τόσο μικρή ηλικία και το μέλλον δείχνει «λαμπρό» για τον εντυπωσιακό επιθετικό της «Βασίλισσας».

Αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα «γρανάζια» της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει και στη φετινή σεζόν για το σύλλογο της ισπανικής πρωτεύουσας. Ο Ροντρίγκο πριν λίγους μήνες υπέγραψε συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του με τους Μαδριλένους, μέχρι το 2028.

Σύμφωνα με το madridxtra.com, ο ίδιος δεν κρύβει την αγάπη του για την ομλαδα του δηλώνοντας μέσω του Ίνσταγκραμ: «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν μπορούσα να φανταστώ να ολοκληρώνω 200 παιχνίδια στα 23 μου χρόνια στο μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο! Σε ευχαριστώ Θεέ μου για όλα! Σ’ ΑΓΑΠΩ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ»

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X