ΑΕΚ: «Σφραγίζει» την πρόκριση στο Final-4 σήμερα κόντρα (18:30) στους Πρωταθλητές Πεύκων

Εικόνες από το ΑΕΚ - Μαρκόπουλο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:30 εκτός έδρας την Ακαδημία Πρωταθλητών με στόχο τη νίκη που θα της δώσει το «εισιτήριο» για το Final-4 του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα σημαντικό εμπόδιο καλείται να ξεπεράσει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για να πανηγυρίσει την πρόκριση της στο Final-4 του Κυπέλλου για δεύτερη σερί χρονιά στην ιστορία της.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στις 18:30 εκτός έδρας τους Πρωταθλητές Πεύκων για τα Προημιτελικά του Κυπέλλου και με νίκη θα πάρει και επίσημα το «εισιτήριο» για το Final – 4 του Κυπέλλου, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος» το διάστημα 8-10 Μαρτίου 2024. Η ομάδα δούλεψε όλες αυτές τις ημέρες μετά τον αγώνα με το Μαρκόπουλο με τον προπονητή να ζητάει συγκέντρωση και φυσικά διάρκεια στο παιχνίδι τους. Η ΑΕΚ έχει αποδείξει πως στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει τον κάθε αντίπαλο αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει το περιθώριο να υποτιμήσει τον αντίπαλο.

Η λίμπερο της ΑΕΚ, Εβίτα Ξηντάρα μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: «Το παιχνίδι της Τετάρτης κρίνει την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου. Στόχος μας είναι και φέτος να είμαστε εκεί και να υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ό,τι κατακτήσαμε πριν έναν χρόνο! Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα του παιχνιδιού, σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση! Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι δεν τα παρατάει ό,τι κι να συμβαίνει στο παιχνίδι και με αυτή τη μαχητικότητα θα παλέψουμε όλοι μαζί για να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας».

Κύπελλο Γυναικών – Γ’ Φάση – 3η αγωνιστική

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 17.00: Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Μαυρίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Λούμσι, Κουκουμάκας Π., Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.

Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς», 17.30: Α.Σ.Π. Θέτις – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Νικάκης, Κατσούλης, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Κώστσιας, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Ταλάρου.

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.30: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων – Α.Ε.Κ.

Διαιτητές: Αβραμίδης, Τσιούλα, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Σταυρίδου, Κοτσικάρη, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Γυμνστήριο Μίκρας, 20.00: Α.Σ. Άρης – Α.Ο. Θήρας

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σταυρίδης, Ψύχου, Γραμματεία: Κουμπλή.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X