Γιώτα στο enwsi.gr: «Θέλουμε πολύ έναν τίτλο και θα τα δώσουμε όλα»

Γιώτα στο enwsi.gr: «Θέλουμε πολύ έναν τίτλο και θα τα δώσουμε όλα»

Η Κατερίνα Γιώτα σε μια μεγάλη συνέντευξη στο enwsi.gr μιλάει για την φετινή πορεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν, παραμένει και φέτος σε πορεία πρωταθλητισμού και έτοιμη για να διεκδικήσει τους στόχους της στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Το περασμένο καλοκαίρι η «Ένωση» προχώρησε σε αρκετές νέες προσθήκες μεταξύ αυτών ήταν και η Κατερίνα Γιώτα. Μια αθλήτρια που έχει κατακτήσει τα πάντα, αγωνιζόμενη για πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο αποφάσισε να φορέσει την φανέλα του «Δικεφάλου» και να ενισχύσει την ομάδα φέτος στην προσπάθεια της να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου. Η 34χρονη Κεντρική μίλησε στο enwsi.gr για την μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ και τόνισε πως στα κρίσιμα παιχνίδια η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει για να διεκδικήσει τους στόχους που έχει θέσει. Παράλληλα αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον προπονητή, το κλίμα στην ομάδα αλλά και τα όνειρα της για το μέλλον.

-Κατερίνα πως θα χαρακτήριζες την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα;

Η ομάδα ως τώρα έχει αποδείξει την δυναμική που έχει. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας αλλά είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

-Η ΑΕΚ έχει καταφέρει φέτος να κερδίσει αρκετά από τα λεγόμενα ντέρμπι και να χάσει σε παιχνίδια που ήταν θεωρητικά πιο εύκολα. Αυτή η σταθερότητα πιστεύεις πως είναι αυτό που έλειψε από την ομάδα στον πρώτο γύρο;

Η σταθερότητα και η συνέπεια στην απόδοση μας είναι το ζητούμενο και για εμάς. Για αυτό δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και θεωρώ ότι στο δεύτερο μισό της χρονιάς που είναι και το κρισιμότερο θα έχουμε καταφέρει να αποκτήσει την διάρκεια που θέλουμε στην απόδοση μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στο πλάνο που πιστεύουμε όλοι.

Γιώτα στο enwsi.gr: «Θέλουμε πολύ έναν τίτλο και θα τα δώσουμε όλα»

-Νιώθεις ικανοποιημένη από την απόφαση σου να φορέσεις την φανέλα της ΑΕΚ;

Νιώθω καλά στην ΑΕΚ, περνάω καλά στην ομάδα, το κλίμα είναι κατάλληλο για να είμαι ήρεμη και συγκεντρωμένη. Ένας τίτλος θα το πιστοποιήσει αυτό και θα είναι το επιστέγασμα της όμορφης έως τώρα συνεργασία μας με την ομάδα.

-Η ομάδα ανανεώθηκε τον Γενάρη, ήρθαν 3 νέες ξένες αυτό θα βοηθήσει πιστεύεις ή χρειάζεστε ξανά χρόνο για να δεθείτε μεταξύ σας μέσα στο παιχνίδι;

Φυσικά όταν κάνει αλλαγές η ομάδα και χρειάζεται χρόνο, παρόλα αυτά η ομάδα έχει σταθερές τις οποίες τις έχει θέσει ο προπονητής και εμείς ακολουθούμε.

-Ποιοι είναι οι στόχοι σας για φέτος;

Τα πιο σπουδαία παιχνίδια για εμάς έπονται, θέλουμε να είμαστε πλήρως έτοιμες για αυτά, στοχεύουμε στα τρόπαια και για αυτά θα τα δώσουμε όλα.

-Η διαφορά ανάμεσα στις 4 πρώτες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο είναι μικρή, όλα τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες, εσύ τι θεωρείς πως είναι αυτό που θα κάνει την διαφορά στα πλέι οφ;

Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό φέτος, αποδεικνύεται κάθε εβδομάδα, οι διαφορές ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες οριακές, εμείς έχοντας ως όπλο το καλό μας κλίμα και την σοβαρή και σταθερή δουλειά που κάνουμε πιστεύουμε πως την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε αυτές που πρέπει.

Γιώτα στο enwsi.gr: «Θέλουμε πολύ έναν τίτλο και θα τα δώσουμε όλα»

-Πως είναι η συνεργασία με τον προπονητή σου Γιουνούς Οτσάλ;

Έχω πολύ καλή συνεργασία με τον προπονητή, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να επικοινωνείς και να καταλαβαίνεις τι θέλει από εσένα, να σου ζητάει ευθύνες και ο ρόλος που σου δίνει να είναι ουσιαστικός για το καλό της ομάδας.

-Το πρωτάθλημα βόλεϊ Γυναικών τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει συνεχώς, τυγχάνει όμως και της προβολής που του αρμόζει;

Δυστυχώς ενώ το επίπεδο των ομάδων ανεβαίνει και βελτιώνεται δεν τυγχάνει της προβολής που του αξίζει και πρέπει η πολιτεία και η δημόσια τηλεόραση να δράσουν, να προβάλλουν το άθλημα και να καταλάβουν πως η δυναμική του είναι πολύ μεγάλη.

-Αν δεν έπαιζες βόλεϊ θα ασχολιόσουν με κάποιο άλλο άθλημα;

Οι φίλοι μου  θα γελάνε πολύ όταν το διαβάσουν αλλά πάντα ήθελα να ξεκινήσω τοξοβολία, και ίσως όταν σταματήσω το βόλεϊ θα το τολμήσω .

-Τι σου αρέσει να κάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου;

Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να διαβάζω βιβλία και να περνάω χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ.

-Αν σε ρωτήσει κάποιος πως θα ήθελες ιδανικά να κλείσεις την καριέρα σου, ποιο είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό;

Ιδανικά θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου με άλλη μια κατάκτηση τίτλου  και νιώθοντας πλήρης με όσα έχω προσφέρει.

-Κάνεις όνειρα για το μέλλον ή προτιμάς να θέτεις κοντινούς στόχους;

Η αλήθεια είναι ότι πια  προσπαθώ να ζω την κάθε μέρα ξεχωριστά. Σίγουρα έχω κάποιους στόχους στο μυαλό μου αλλά η ζωή μας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πόσο απρόβλεπτη μπορεί να γίνει.

Γιώτα στο enwsi.gr: «Θέλουμε πολύ έναν τίτλο και θα τα δώσουμε όλα»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X