Μπαρτσελόνα: Ο Τούχελ αυτοπρωτάθηκε να γίνει προπονητής της

Μπαρτσελόνα: Ο Τούχελ αυτοπρωτάθηκε να γίνει προπονητής της
Photo Credits: INTIME

Ο Τόμας Τούχελ όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα επιθυμεί το καλοκαίρι να αναλάβει την Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Tόμας Τούχελ, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Ισπανία, έχει αυτοπρωταθεί στην Μπαρτσελόνα ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τον επόμενο προπονητή της ψάχνει εδώ και μερικές ημέρες η Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να έχει ανακοινώσει ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» 2,5 χρόνια μετά την πρόσληψη του.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, ο Τόμας Τούχελ έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των «μπλαουγκράνα» και περιμένει την πρόταση τους. Όπως υποστηρίζει η «Mundo Deportivo» ο Γερμανός τεχνικός αυτοπροτάθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Μπαρτσελόνα, θέλοντας να αναλάβει τα ηνία από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένα δημοσίευμα που μοιάζει να ρίχνει… λάδι στη φωτιά στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Τούχελ ο οποίος τόνισε ότι θα ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό του και πάλι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ισπανία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X