Μανωλάς: «Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να σωθούμε δεν θα είχα έρθει στην Σαλερνιτάνα»

Μανωλάς: «Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να σωθούμε δεν θα είχα έρθει στην Σαλερνιτάνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για την επιλογή του να αποδεχθεί την πρόταση της Σαλερνιτάνα, εκφράζοντας την σιγουριά του ότι η ιταλική ομάδα θα παραμείνει στην Serie A.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς:

«Έφτασα την ημέρα που η ομάδα είχε ανοιχτή προπόνηση και ενθουσιάστηκα που υπήρχε τόσος κόσμος. Είναι πολύ σημαντικό οι φίλαθλοι να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, τους χρειαζόμαστε και μαζί μπορούμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό».

Για την σχέση του με τον τεχνικό διευθυντή της Σαλερνιτάνα: «Ο Σαμπατίνι ήταν εκείνος που με κάλεσε για να έρθω. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση και του χρωστάω πολλά. Ήταν εκείνος που με έφερε στη Ρόμα, εκείνος που μου έδωσε αυτοπεποίθηση και εκείνος που ευθύνεται για το ότι βρίσκομαι εδώ».

Για τις πιθανότητες η Σαλερνιτάνα να γλυτώσει τον υποβιβασμό: «Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να σωθούμε, δεν θα είχα έρθει. Κόντρα στη Νάπολι χάσαμε στο 96′, κόντρα στη Ρόμα αξίζαμε περισσότερα, με την Τορίνο δώσαμε μάχη και πήραμε τον έναν βαθμό».

Για τους νέους του συμπαίκτες: «Είμαι χαρούμενος που θα είμαι ξανά συμπαίκτης με τον Φάτζιο. Είναι αδερφός μου και ελπίζω να ζήσουμε μαζί τις επιτυχίες, όπως ζήσαμε στη Ρόμα. Θέλω επίσης να αναφερθώ στον Καντρέβα. Δεν γίνεται να αγωνίζεσαι στο κορυφαίο επίπεδο στα 37 σου, αν δεν είσαι κορυφαίος αθλητής. Είναι από εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα. Όπως και οι φίλαθλοι, προφανώς. Σπάνια έχω δει ατμόσφαιρα σαν αυτή που δημιούργησαν στην ανοιχτή προπόνηση».

Για την κατάστασή του: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι κάθε παιχνίδι μας από εδώ και πέρα είναι τελικός. Πρέπει να φτύσουμε αίμα για την ομάδα. Αξίζει στον κόσμο της να παραμείνει στη Serie A».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X