Πήρε δώρο διαμέρισμα ο Έκονγκ για την πορεία της Νιγηρίας στο Copa Africa

Πήρε δώρο διαμέρισμα ο Έκονγκ για την πορεία της Νιγηρίας στο Copa Africa
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Νιγηρίας Μπόλα Αχμέντ Τινούμπου δέχθηκε την Τρίτη (13/2) την εθνική Νιγηρίας στην Αμπούτζα κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής για την 2η θέση που κατέλαβαν στο Copa Africa.

Κάθε παίκτης της εθνικής ομάδας -ανάμεσά τους και ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ του ΠΑΟΚ- παρασημοφορήθηκε με τον Σταυρό του Τάγματος του Νίγηρα, μια από τις υψηλότερες τιμές της χώρας, και πήρε ένα διαμέρισμα στην Αμπούτζα.

Ο Πρόεδρος Τινούμπου, ο οποίος υποδέχθηκε τους «Σούπερ Αετούς» στην προεδρική Βίλα, είπε ότι είναι «περήφανος» για αυτούς και επικρότησε την «ανθεκτικότητά» τους και την ικανότητά τους να «ανυψώσουν το ηθικό» της χώρας.

«Αυτή η ήττα δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει, αλλά να μας εμπνεύσει να δουλέψουμε σκληρότερα. Είμαστε ένα μεγάλο έθνος που ενώνεται με το πράσινο-λευκό-πράσινο λάβαρο ανθεκτικότητας, χαράς, ελπίδας, καθήκοντος και αγάπης», είπε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X