Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα το καλοκαίρι

Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Τέλος εποχής για τον Τιάγκο Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπειτα από μία πολύ «γεμάτη» τετραετία με τη φανέλα της Τσέλσι που συνοδεύτηκε απ’ την κατάκτηση τριών μεγάλων τροπαίων (Champions League 2022, UEFA Super Cup 2022, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2022), ο Τιάγκο Σίλβα αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι απ’ τους «μπλε», κλείνοντας άλλον ένα μεγάλο κύκλο στην καριέρα του.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η διοίκηση του Τοντ Μπόελι δεν πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιο του θρυλικού Βραζιλιάνου στόπερ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, για να ολοκληρώσει εκεί την σπουδαία καριέρα του.

Έχοντας νωρίτερα ως τελευταίες «αποστολές» με την Τσέλσι την κατάκτηση του League Cup στον τελικό 25ης Φεβρουαρίου κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά και τη διεκδίκηση του FA Cup, όπου η λονδρέζικη ομάδα έχει εξασφαλίσει τη θέση της στους «16» της διοργάνωσης.

Την εφετινή σεζόν ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 29 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 3 γκολ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X