«Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»: Το αιχμηρό σχόλιο του Μάνου Βουλαρίνου για τον Πάνο Βλάχο

«Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»: Το αιχμηρό σχόλιο του Μάνου Βουλαρίνου για τον Πάνο Βλάχο

Πώς απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ειρωνικό τρόπο απάντησε ο Μάνος Βουλαρίνος στον Πάνο Βλάχο, ύστερα από το insta story του δεύτερου που έπαιρνε θέση για το χαμό που δημιουργήθηκε στα social media μετά την αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε στο σατιρικό τραγούδι του ηθοποιού στο οποίο μεταξύ άλλων στίχων υπήρχε και αυτός που έλεγε «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ο Άρης Πορτοσάλτε μαζί με τον Άδωνη Γεωργιάδη δήλωσαν ότι θα προβούν σε μηνύσεις. «Προφανέστατα θα πάω στη δικαιοσύνη. Προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Εννοείται θα πάμε στη δικαιοσύνη με μήνυση, αγωγή, ό,τι προβλέπεται. Χιούμορ με προτροπή σε φόνο για εμένα δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό το πράγμα. Δολοφονούμαι για τις απόψεις μου;», σημείωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ενώ συμπλήρωσε:

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X