Μαρία Σάκκαρη: Αποκλείστηκε με το «καλημέρα» από το τουρνουά στην Ντόχα

Μαρία Σάκκαρη: Αποκλείστηκε με το «καλημέρα» από το τουρνουά στην Ντόχα

Αποκλεισμός για την Σάκκαρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το αριστερό μπήκε σήμερα (13/2) η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά της κατηγορίας WTA 1000 με την επωνυμία «Qatar TotalEnergies Open 2024» που διεξάγεται στην Ντόχα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία πέρασε χωρίς αγώνα τον α΄ γύρο, αντιμετώπισε τη Λίντα Νόσκοβα στη φάση των «32» και πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Στη συνέχεια, όμως, η 19χρονη Τσέχα αντέδρασε και πήρε τα επόμενα δύο σετ με 7-6(2) και 7-5, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Η Σάκκαρη προηγήθηκε 4-0 στο πρώτο σετ και, παρά τις προσπάθειες της 19χρονης Νόσκοβα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, καθώς μείωσε σε 4-2, επικράτησε τελικά με 6-3, κάνοντας το πρώτο «βήμα» για την πρόκριση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε με το καλημέρα «break» στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε 2-0, αλλά η Νόσκοβα «έσπασε» το σερβίς της Σάκκαρη και ισοφάρισε 5-5, ενώ αμέσως μετά έκανε το 6-5. Στη συνέχεια η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της και ισοφάρισε σε 6-6, με αποτέλεσμα οι δύο τενίστριες να λύσουν τις… διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί η Νόσκοβα προηγήθηκε 5-0 και, παρότι η Σάκκαρη μείωσε σε 5-2, η Τσέχα επικράτησε με 7-2 και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους έως και το 5-5. Σε εκείνο το σημείο η Νόσκοβα έκανε “break” και προηγήθηκε 6-5, ενώ αμέσως μετά πανηγύρισε το 7-5 και τη νίκη, η οποία άφησε πρόωρα τη Σάκκαρη εκτός διοργάνωσης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X