Η ΑΕΚ ήταν αρκετά κάτω από τους μέσους όρους της στην Τούμπα, αλλά ούτε τώρα έχασε!

Η ΑΕΚ ήταν αρκετά κάτω από τους μέσους όρους της στην Τούμπα, αλλά ούτε τώρα έχασε!
Photo Credits: INTIME

Οι επιδόσεις της ΑΕΚ στη Super League και στο ντέρμπι της Τούμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπορούσε να πάρει τη νίκη στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά έμεινε με την πικρία της ισοπαλίας, δεχόμενη γκολ στο φινάλε, σε ένα ματς στο οποίο τα νούμερά της ήταν κάτω από τους μέχρι τώρα μέσους όρους της στη Super League.

Μία εμφάνιση που ήταν μεν καλή, αλλά όχι στα γνωστά στάνταρ της. Και θα μπορούσε αν δεν ήταν εντελώς… μπερδεμένη στο τελευταίο στημένο στο τέλος του ματς να φύγει με το σπουδαίο 0-1 και να είναι πρώτη στην κορυφή. Αλλά δεν το έκανε.

Πάμε τώρα σε αυτά που έκανε η ΑΕΚ στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, η Ένωση έκανε 9 τελικές στην Τούμπα (οι 4 στην εστία), 6 λιγότερες από τον μέσο όρο της στο πρωτάθλημα που είναι 15.4. Στον τομέα της κατοχής δεν υπήρξε μεγάλη διαφορά καθώς η ΑΕΚ είχε 56% ενώ ο μέσος όρος της είναι στο 58%.

Εμφανώς λιγότερες ήταν και οι πάσες της Ένωσης, καθώς κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε 388 με μόλις 27 στην αντίπαλη περιοχή όταν στη Super League o μέσος όρος της είναι 472 με 57 στο αντίπαλο τρίτο του γηπέδου.

Συνέπεια των ανωτέρω ήταν και οι λίγες επαφές των παικτών της ΑΕΚ με τη μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, έχοντας μόλις 7, δηλαδή 18 λιγότερες από τις 25 που έχει μέσο όρο στη Super League.

Και εκεί ήταν εμφανές ότι η ΑΕΚ δεν… πολυπάτησε περιοχή. Κυρίως μετά το 0-1 του Ελίασον. Και στο τέλος με την εικόνα της δυστυχώς το πλήρωσε. Ωστόσο, για ακόμη ένα ντέρμπι (15ο στην σειρά!) κατάφερε να μην χάσει και να είναι όρθια! Και διεκδικεί και τον φετινό τίτλο!

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X