ΝΒΑ: Ο Ντόντσιτς οδήγησε τους Μάβερικς στην ανατροπή κόντρα στους Ουίζαρντς

ΝΒΑ: Ο Ντόντσιτς οδήγησε τους Μάβερικς στην ανατροπή κόντρα στους Ουίζαρντς
Photo Credits: INTIME

Ο Σλοβένος γκαρντ ήταν για ακόμη ένα ματς «μαγικός», με τους Μάβερικς να «λυγίζουν» τους μαχητικούς Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 112-104

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ντάλας Μάβερικς έκαναν καλή εκκίνηση στην αναμέτρηση κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 26-22, όμως οι Ουίζαρντς ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στη συνέχεια, βάζοντας δύσκολα στους Τεξανούς.

Οι φιλοξενούμενοι με επί μέρους 25-36 στη δεύτερη περίοδο πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, έχοντας προβάδισμα εφτά πόντων (51-58), ενώ συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με την επανέναρξη του αγώνα.

Οι Ουίζαρντς έκλεισαν το τρίτο δωδεκάλεπτο στο +10 (78-88), όμως κάπου εκεί ήρθε η αφύπνιση για τους Μάβερικς, που με μπροστάρη τον Λούκα Ντόντσιτς ξεκίνησαν την προσπάθεια ανατροπής.

Οι Τεξανοί έβγαλαν την μεγάλη ποιότητα που διαθέτουν «έσφιξαν» την άμυνα τους και ολοκλήρωσαν το comeback τους, πανηγυρίζοντας την 31η νίκη τους την φετινή σεζόν (31-23 το ρεκόρ τους).

Ο Λούκα Ντόντσιτς με 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και 15 ασίστ, ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Κάιρι Ίρβινγκ που ολοκλήρωσε το ματς με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Για τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, που παρουσίασαν ιδιαίτερα μαχητικό πνεύμα, ξεχώρισε ο Ντένι Αβντίγια, που είχε 25 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με τον Κάιλ Κούζμα να ακολουθεί με 23 πόντους.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X