Ύμνοι για Αλμέιδα στην Αγγλία - Βλέπουν προοπτική Premier ή Serie A (ΦΩΤΟ)

Ύμνοι για Αλμέιδα στην Αγγλία - Βλέπουν προοπτική Premier ή Serie A (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Αποθέωση για τον Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ύμνοι για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα σε αγγλική ιστοσελίδα για την πορεία του ως προπονητής από το πρώτο κεφάλαιο στη Ρίβερ Πλέιτ στη δεύτερη κατηγορία έως τώρα που βρίσκεται στην Ένωση.

Γίνεται εκτενής αναφορά στα πεπραγμένα του Αλμέιδα στην Αργεντινή με την Μπάνφιλντ και τη Ρίβερ, αλλά και στην πορεία του στο Μεξικό, όπου κατάφερε να κερδίσει τίτλους. Γίνεται μικρή αναφορά στο πέρασμα του από το MLS και το Σαν Χοσέ και ακολουθεί το κομμάτι για την παρουσία του στην ΑΕΚ.

«Ο Αλμέιδα έκανε το άλμα στην Ελλάδα τον Μαΐο του 2022, ανέλαβε την ΑΕΚ. Στη Super League κυριαρχούν όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός με σαράντα επτά πρωταθλήματα και ο Παναθηναϊκός με είκοσι. Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας σε δώδεκα περιπτώσεις, με την τελευταία της να είναι το 2018 όταν τερμάτισε μια εικοσιτετράχρονη ξηρασία. Η σεζόν 2022-23 ξεκίνησε μάλλον άσχημα για τον Αλμέιδα, καθώς η ΑΕΚ έχασε δύο από τους τέσσερις πρώτους αγώνες πρωταθλήματος. Στα πλέι οφ έμεινε αήττητη σε 10 ματς, πήρε το πρωτάθλημα και ακολούθως το κύπελλο. Ο αντίκτυπος ήταν άμεσος στην Ελλάδα».

Και καταλήγοντας το δημοσίευμα εκτιμά πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν αποκλείεται να δουλέψει στην Ιταλία ή στην Premier League.

«Είναι δύσκολο να πούμε πόσο θα διαρκέσει η ελληνική περιπέτεια του Αλμέιδα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε τον Αργεντινό να σκαρφαλώνει ακόμα πιο ψηλά και να εμφανίζεται σε μια πιρόγα στην Ιταλία ή ίσως ακόμη και στην Πρέμιερ Λιγκ…», εννοώντας ότι θα δουλέψει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ύμνοι για Αλμέιδα στην Αγγλία - Βλέπουν προοπτική Premier ή Serie A (ΦΩΤΟ)

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X