Λίγη τσίπα ρε! - Η Τσαρούχα καταδίκασε τη μισή ΑΕΚ Betsson σε ήττα (69-89) από τον Παναθηναϊκό

Λίγη τσίπα ρε! - Η Τσαρούχα καταδίκασε τη μισή ΑΕΚ Betsson σε ήττα (69-89) από τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Αφήστε να παίξουν μπάσκετ ρε κοράκια, πήγαν σπρωχτό τον Παναθηναϊκό όταν έφτασε σε απόσταση βολής η ΑΕΚ Betsson

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από το αισχρό διαιτητικό σπρώξιμο της Τσαρούχα στον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ Betsson ηττήθηκε με 69-89 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η ΑΕΚ Betsson δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό (69-89) και έχασε εύκολα, δείχνοντας και πάλι τα γνωστά προβλήματα στην λειτουργία της σε άμυνα και επίθεση. Η Ένωση, χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Τζάστιν Τίλμαν, δεν είχε εύκολο σκορ, πέραν του ΜακΡέι. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ με τρία συνεχόμενα τρίποντα, μείωσε στους έξι πόντους, αλλά εκεί ανέλαβε η Βάσω Τσαρούχα να τελειώσει το παιχνίδι, αφού δεν έδωσε καταφανέστατα βήματα και στην συνέχεια τεχνική ποινή για να ξαναπάει η διαφορά στους 10. Ο Ηλίας Ζούρος έχει πολλά πράγματα να αλλάξει αν θέλει η ΑΕΚ να είναι ανταγωνιστική στον προημιτελικό του Κυπέλλου.

Το ματς

Ο Ηλίας Ζούρος ξεκίνησε με τους Νάιτ, Ραντλ, ΜακΡέι, Αγραβάνη και Μόργκαν, ενώ ο Εργκίν Αταμάν με τους Γραντ, Ναν, Γκριγκόνις, Μήτογλου και Λεσόρ. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το εκπληκτικό ξεκίνημα του ΜακΡέι επιθετικά, αλλά ο Παναθηναϊκός αντέδρασε γρήγορα και με τον Γκραντ και τον Μήτογλου πέρασε μπροστά (9-12). Ο Λεσόρ μετά από πικ εν ρολ, σκόραρε εύκολους πόντους, με την ΑΕΚ να έχει χάσει την συνοχή της στην άμυνα (13-19). Με τρία συνεχόμενα τρίποντα από Μήτογλου και Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός πήρε διαφορά 12 πόντων, λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου (13-25). Το 12-0 σερί του ΠΑΟ, το σταμάτησε ο Καράμπελας με τρίποντο στο τέλος του δεκαλέπτου (16-28).

Η πίεση του Καράμπελα σε συνδυασμό με την καλή άμυνα του Κουζέλογλου, επέτρεψε στην ΑΕΚ να κάνει κλεψίματα και να βρει πόντους στον αιφνιδιασμό μειώνοντας κάτω από τους 10 (22-30). Ο Καλαιτζάκης ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε επτά σερί πόντους για να ξεφύγει και πάλι ο ΠΑΟ (22-37). Οι πράσινοι είχαν βρει ρυθμό στην επίθεση, ενώ αντίστοιχα η ΑΕΚ τα περίμενε όλα μόνο από τον ΜακΡέι (28-42). Με τον ΜακΡέι και τον Ραντλ, μάζεψε κάπως την διαφορά στους 13 (35-48) στο τέλος του ημιχρόνου.

Με τρία σερί τρίποντα από Νάιτ και Ραντλ, η ΑΕΚ μείωσε στους έξι μετά από πολύ ώρα (48-54). Τρίποντο από τον Γκριγκόνις και μια βολή από τεχνική ποινή ξαναπήγαν την διαφορά στους 10 (48-58). Η ΑΕΚ έχασε τον ρυθμό της μετά την μεγάλη διακοπή του αγώνα και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε και πάλι με τρίποντο του Γκραντ και καλάθια του Ναν (50-65). Το παιχνίδι χάλασε και με τα σφυρίγματα των διαιτητών με τις δύο ομάδες να έχουν κακές επιλογές, αλλά με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί το προβάδισμα (53-68).

Ο Παναθηναϊκός φλέρταρε με τους 20 πόντου, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να πιέσει στην άμυνα για να μειώσει το σκορ, αλλά ο Ναν έβρισκε το δρόμο προς το καλάθι (56-74). Η διαφορά ξέφυγε και έτσι οι παίκτες του Παναθηναϊκού ένιωσαν πιο άνετα ευστοχώντας από την περιφέρεια με τον Χουάντσο να στέλνει το ματς στους 22 πόντους (63-85). Τελικό σκορ 69-89.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: 69-89

Δεκάλεπτα: 16-28, 35-48, 53-68, 69-89

ΑΕΚ (Ζούρος): Ραντλ 9, Καράμπελας 6, Πηλάβιος,  Χόλινς 2, Νετζήπογλου 5, Αγραβάνης 3, Χατζηδάκης , Νάιτ 10, Κουζέλογλου11, Μόργκαν 8, Ματαλλιωτάκης, ΜακΡέι 15.

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαιτζάκης 9, Βιλντόζα 7, Μωραίτης 1, Παπαπέτρου 1, Γκραντ 10, Ναν 19, Λεσόρ 9, Αντετοκούνμπο 7, Γκριγκόνις 8, Ερνάνγκομεζ 8, Μήτογλου 10, Μαντζούκας.




4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X