Μελισσανίδης για Αλμέιδα: «Πρέπει να μάθετε ότι είναι τρομερός άνθρωπος και προσωπικότητα - Τον ευχαριστώ για όλα» (VIDEO)

Μελισσανίδης για Αλμέιδα: «Πρέπει να μάθετε ότι είναι τρομερός άνθρωπος και προσωπικότητα - Τον ευχαριστώ για όλα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποθέωσε τον Ματίας Αλμέιδα στα Gazzetta Awards

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακηρύχθηκε, δικαίως, προπονητής της χρονιάς στα Gazzetta Awards, με το βραβείο να του το παραδίδει ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

O Ματίας Αλμέιδα νίκησε στο «νήμα» τόσο τον Γιώργο Μπαρτζώκα του Ολυμπιακού όσο και τον Βασίλη Σπανούλη του Περιστερίου και αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στα Gazzetta Awards. Ο «Πελάδο» παρέλαβε το βραβείο του από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αναφερόμενος στον Αργεντινό τεχνικό της Ένωσης!

«Ο Ματίας βραβεύεται σαν τον καλύτερο προπονητή και είμαστε περήφανοι αλλά πρέπει να μάθετε όλοι σας ότι εκτός από καλός προπονητής είναι τρομερός άνθρωπος και τρομερή προσωπικότητα. Τον ευχαριστώ για ότι κάνει για την ομάδα μας και μακάρι να τον έχουμε για πολλά χρόνια κοντά μας! Ευχαριστώ για όλα!» είπε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.


Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X