Λουτσέσκου: «Νιώθω μία ανακούφιση γιατί ισοφαρίσαμε» - Τι είπε για τον διαιτητή

Λουτσέσκου: «Νιώθω μία ανακούφιση γιατί ισοφαρίσαμε» - Τι είπε για τον διαιτητή
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ανακούφισή του για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει την ΑΕΚ στο φινάλε του ντέρμπι εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το τι άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ όταν έμεινε πίσω στο σκορ: «Δεν χρειάζεται να περιπλέκουμε το ποδόσφαιρο, δεν είναι τόσο περίπλοκο στο τέλος. Τέθηκαν δύο διαφορετικές ομάδες απ’ όλες τις απόψεις. Η ΑΕΚ είναι δυνατή, έχει ταχύτητα, μεγάλη επιθετικότητα στα μαρκαρίσματα και το παιχνίδι της επαφής, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε κατάσταση που η μπάλα θα έρθει μπροστά της με πάρα πολλά τρεξίματα.

Συζητήσαμε προηγουμένως με τους παίκτες μας ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να μείνει στην ίδια ένταση στο δεύτερο ημίχρονο, έπρεπε να ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δώσαμε περιθώριο να εκμεταλλευτεί τα τρεξίματά της, εμείς είχαμε την ευκαιρία του παιχνιδιού με τους Μεϊτέ – Σαμάτα. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία που δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε περισσότερο, πληρώσαμε ένα λάθος με την ΑΕΚ να κλέβει μία μπάλα πηγαίνοντας στον χώρο, δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιδράσουμε. Σε μία ακόμη ευκαιρία από το σουτ του Γκατσίνοβιτς δεχθήκαμε το γκολ, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία με σουτ του Οζντόεφ. Στο δεύτερο είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, είμαι ικανοποιημένος ωστόσο από τους παίκτες μου. Αν δεν κερδίσεις ένα παιχνίδι, πρέπει να μην το χάσεις».

Για τη διαχείριση του αγώνα από τον διαιτητή: «Υπάρχει μία αμφιβολία στο πρώτο μαρκάρισμα του Βίντα στον Σαμάτα, δεν έχω δει ξανά τη φάση. Η ΑΕΚ πηγαίνει πολύ στην επαφή, ο διαιτητής δίνει αυτά που πιστεύει. Είμαι απογοητευμένος όχι γιατί οι παίκτες δεν προσπάθησαν αλλά πιστεύω ότι με βάση τις ευκαιρίες ήμασταν ανώτεροι, θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Νιώθω μία ανακούφιση γιατί καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».

Για τον Σαμάτα: «Δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση αν όχι ο Σαμάτα, σε παιχνίδι απέναντι σε δυνατούς αμυντικούς».

Για την κατάσταση του Κωνσταντέλια: «Είχε 37,8 πυρετό πριν το παιχνίδι, δεν πιστεύω ότι ο Κωνσταντέλιας άλλαξε το παιχνίδι. Όλες οι αλλαγές βοήθησαν πολύ σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι αλλαγές μπορούν να δημιουργήσουν μία διαφορετική δυναμική».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν έχει να κάνει για το αν είμαι ικανοποιημένος ή όχι, η προσοχή μου είναι στο επόμενο ματς. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω άλλα τρία χρόνια σε ένα μέρος που αγαπώ, στον πάγκο μίας ομάδας που συναισθηματικά είναι λίγο περίπλοκη όπως και η πόλη. Δεν θέλω να σκέφτομαι τις καταστάσεις που υπάρχουν, εστιάζω στο επόμενο παιχνίδι. Δεν ήταν πρόβλημα το να μείνω ή όχι».

Για την εικόνα του Κεντζιόρα και την αθόρυβη προσφορά του: «Είναι έμπιστος παίκτης, μπορεί να κάνει καλή ανάπτυξη, διαβάζει γρήγορα το παιχνίδι. Μόνο καλά λόγια έχω να πω όπως και για όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται. Έχουμε εξελιχθεί πολύ από το ξεκίνημα της σεζόν, ήταν ένα παιχνίδι ωριμότητας απέναντι σε αντίπαλο με μεγάλη αυτοπεποίθηση και παίκτες με προσωπικότητα. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες απ’ αυτούς, θα χρειαστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Το πιο σημαντικό είναι να τους έχουμε όλους διαθέσιμους».

Για το ντεμπούτο του Ότο: «Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε με 15 λεπτά σήμερα, έχουμε καλή εικόνα από τις προπονήσεις. Δείχνει ότι μπορεί να μας βοηθήσει, σίγουρα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στην κατάσταση αυτή αλλά έχουμε μία θετική πρώτη εικόνα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X