Ανατροπή: O Δέλλας φαβορί για τον ΟΦΗ!

Ανατροπή: O Δέλλας φαβορί για τον ΟΦΗ!
Photo Credits: INTIME

O Μπούσης θέλει τον Δέλλας για νέο προπονητή του ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπούσης πήρε το θέμα προπονητή στον ΟΦΗ πάνω του και δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Νίκου Παπαδόπουλου στην ομάδα, καθώς ο πρόεδρος των Κρητικών θέλει να φέρει στον πάγκο της ομάδας τον άλλοτε προπονητή της ΑΕΚ, τον Τραϊανό Δέλλ, σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr.

Ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού που μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Αγρινίου το καλοκαίρι του 2021 παραμένει για πάνω από 2,5 χρόνια χωρίς ομάδα, αποτελεί τον διακαή πόθο του Μιχάλη Μπούση με τους δύο άνδρες να συνδέονται με μακροχρόνια φιλία.

Ενώ από την Πέμπτη το απόγευμα υπήρχαν προχωρημένες επαφές του εκπροσώπου του Νίκου Παπαδόπουλου με τον CEO του ΟΦΗ Μηνά Λυσάνδρου για να προχωρήσει το θέμα της πρόσληψης του στην κρητική ομάδα μέχρι τη λήξη της σεζόν και με προοπτική ανανέωσης για τη νέα χρονιά η παρέμβαση του Μιχάλη Μπούση από την Αμερική άλλαξε άρδην την κατάσταση.

Από χθες το απόγευμα έχει γίνει πρόταση από τον ίδιο τον Μιχάλη Μπούση στον Τραιανό Δέλλα για να αναλάβει τη θέση του προπονητή στον ΟΦΗ και μέχρι το βράδυ η το αργότερο αύριο το πρωί αναμένεται η τελική του απάντηση που είναι πολύ πιθανόν να είναι θετική.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν με την έλευση του Τραιανό Δέλλα να έρχονται σημαντικές αλλαγές και στην στελέχωση του τεχνικού τιμ της ομάδας με ανθρώπους που προέρχονται από την οικογένεια του ΟΦΗ, να είναι υποψήφιοι για να βρίσκονται στο πλευρό του 48χρονου προπονητή.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X