«Κόλλησε» στη λάσπη η ΑΕΚ - Έχασε με 2-0 από την ΑΕΛ στη Λάρισα

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ - ΑΕΛ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την ΑΕΛ σε ένα ακατάλληλο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 2-0 από την ΑΕΛ στη Λάρισα γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Women’s football League.

Η «Ένωση» μετά από τρία παιχνίδια αήττητη και δύο σερί νίκες δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Λάρισα μένοντας «κολλημένη» στη λάσπη του ακατάλληλου για αγώνα, αγωνιστικού χώρου. Η ΑΕΚ προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο αλλά η κατάσταση του γηπέδου δεν της επέτρεψε σε καμία περίπτωση. Η γηπεδούχος πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και φρόντισε να διατηρήσει μέχρι τέλους το προβάδισμα της παρά την επιθετική πίεση της ομάδας του Νίκου Κωτσοβού στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ με την Γιάνεβα ενώ στο 20’ διπλασίασε τα τέρματα της με την Ρουμελιώτη. Μετά και το δεύτερο γκολ η ομάδα της Λάρισας κλείστηκε στα καρέ της προσπαθώντας απλά να διατηρήσει το προβάδισμα της. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με το 2-0 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά σε μια προσπάθεια να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να μπει και πάλι στην διεκδίκηση της νίκης. Οι «κιτρινόμαυρες» κυριάρχησαν στο γήπεδο αλλά ο επιθετικός μονόλογος δεν κατάφερε να φέρει ένα τέρμα. Η «Ένωση» είχε κλείσει την ΑΕΛ στα καρέ της αλλά η ανωτερότητα της δεν κατάφερε να μετουσιωθεί σε γκολ με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Χατζηχαριστού, Ξηλούρη, Πινέδα, Κόλλια, Τριβυζάκη, Καπνίση, Νίκα, Μάρκου, Τσελέντη, Τζουτζουράκη και Στεφάτου

Στο 46’ πέρασαν στο παιχνίδι οι Ίβιτς, Μπαλντίδη και Τζάνη και στο 75’ Μπαρτζακλή και Ντιμίτροβα.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X