Κηφισιά: Κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση ο Τετέι - «Με αποκάλεσαν μαΐμού από τον πάγκο του Βόλου» (VIDEO)

Κηφισιά: Κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση ο Τετέι - «Με αποκάλεσαν μαΐμού από τον πάγκο του Βόλου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο επιθετικός της Κηφισιάς στις δηλώσεις του μετά το Κηφισιά - Βόλος (0-0) στάθηκε σε ένα συμβάν που τον ενόχλησε σε πολύ μεγάλο βαθμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανδρέας Τέτει μιλώντας στη COSMOTE TV επιβεβαίωσε την κίνησή του να μιλήσει στον διαιτητή του αγώνα της Κηφισιάς με τον Βόλο (0-0) για έναν ρατσιστικό χαρακτηρισμό που άκουσε από τον αντίπαλο πάγκο (τον πάγκο του Βόλου).

Χαρακτηριστικά ο φορ της Κηφισιάς επισήμανε πώς «πριν απαντήσω σε αυτό το ερώτημα (για το παιχνίδι), θα ήθελα να πω για κάτι που άκουσα από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, που δεν μου άρεσε.

Προσπαθούμε τόσο καιρό στην κοινωνία να τα αλλάξουμε όλα αυτά τα πράγματα και κάποιος με αποκάλεσε μαϊμού. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό να ακούσω, γιατί στα προηγούμενα χρόνια το είχα ξανακούσει. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε πάρα πολύ. Για αυτό πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή. Ακουσα πολύ καλά τη λέξη. Με πείραξε πάρα πολύ. Με ενόχλησε».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X