Παπαφωτίου στο blog της στο enwsi.gr: Συγκέντρωση και θα πάρουμε τον τίτλο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papafotiouΓεια σας!

Θα ήθελα να ευχηθώ καλη χρονιά σε όλους, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ.

Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να κλείσει το 2013 είχαμε για την ομάδα μας τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την πρωταθλήτρια Ολλανδίας Σλίεντρεχτ και μια ήττα 1-3 μέσα στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό με τα απίθανα λάθη και καταπάτηση των κανονισμών από τους διαιτητές του αγώνα.

Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός ήρθε μετά από νίκη της ομάδας μας με 3-1 σετ και ήττα 14-16 στο χρυσό σετ, σε έναν αγώνα που κράτησε 2.30 ώρες, με πολύ ένταση πάθος και καλό βόλεϊ. Πραγματικά θεωρώ ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια μας και δώσαμε το 100% για την πρόκριση, δυστυχώς όμως ηττηθήκαμε στον πόντο με αποτέλεσμα να αποχαιρετίσουμε για φέτος τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λίγο πολύ τα γεγονότα είναι γνωστά. Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό 1ο σετ, ακολούθησε καλή απόδοση του Ολυμπιακού και καθίζηση δική μας στο 2ο σετ, ενώ πιστεύω ότι πάρα τα λάθη των διαιτητών στο 3ο σετ είχαμε ευκαιρίες να το κατακτήσουμε αλλά κάναμε καθοριστικά λάθη. Στο 4ο σετ πρωταγωνιστές γίνανε οι διαιτητές και μόνο βόλεϊ δεν παίχτηκε…  Καταθέσαμε ένσταση την οποία κερδίσαμε και η κεντρική επιτροπή διατησίας αποφάσισε επανάληψη του αγώνα. Ωστόσο ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ και τώρα αναμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου.

Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της νέας χρονιάς έγινε την περασμένη Δευτέρα με τον Παναθηναίκό σε ένα κατάμεστο γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η επιστροφή μας στο συγκεκριμένο γήπεδο συνδυάστηκε με νίκη για την ομάδα μας με 3-1 σε έναν καλό αγώνα που ελπίζω ο κόσμος να ευχαριστήθηκε. ‘Ηταν μια καλή νίκη, καθώς ο Παναθηναϊκός έτρεχε ένα μεγάλο σερί νικών με αποκορύφωμα την νίκη με τα Βριλήσια την περασμένη εβδομάδα. Η ώθηση που μας δίνετε όταν γεμίζετε το γήπεδο είναι πολύ μεγάλη, γεγονός που αντιλήφθηκαν και όλες οι νέες αθλήτριες που ήρθαν φέτος στην ομάδα μας. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Παραμένουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και η συνέχεια έχει αγώνα νοκ αουτ για το κύπελλο Ελλάδας με τους Ίωνες την Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Νομίζω ότι δύσκολα θα αλλάξει η πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και στο τέλος στα πλέι οφ το πρωτάθλημα θα διεκδικήσουμε εμείς, ο Ολυμπιακός, τα Βριλλήσια και ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι οι ομάδες είναι κοντά όπως έχει φανεί και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και θα πρέπει σε αυτο το μίνι μαραθώνιο στο τέλος να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πολύ συγκεντρωμένες για να είμαστε εμείς οι πρωταθλητριες στο τέλος. Για το κύπελλο πρέπει να κερδίσουμε τους Ίωνες την Τετάρτη και θα ακολουθήσει νέα κλήρωση στην 8αδα για να προκύψουν οι 4 ομάδες του F4.

Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική λοιπόν και θα συνεχίσουμε να τα λέμε από εδώ, στο enwsi.gr!

ΥΓ – Πολλά συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους στον αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό. Η κατάκτηση ενός τίτλου δεν έρχεται καθόλου εύκολα και τα παιδιά δίκαια με την απόδοση τους σε αυτό το θεσμό κατέκτησαν το τρόπαιο. Εύχομαι ακόμη καλύτερη συνέχεια!

Αθηνά Παπαφωτίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X