Ελίασον ενόψει ΠΑΟΚ: «Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, αλλά πώς θα κερδίσουμε κάθε παιχνίδι» (VIDEO)

Ελίασον ενόψει ΠΑΟΚ: «Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, αλλά πώς θα κερδίσουμε κάθε παιχνίδι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε στη Nova για την προετοιμασία της ΑΕΚ, τον στόχο της κορυφής και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Νίκλας Ελίασον θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Σουηδό επιθετικό σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Novasports.gr να μιλάει για το μεγάλο ματς που θα παρακολουθείστε απευθείας από το Novasports Prime (20:00, 11/02).

Ο ακραίος επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας η ομάδα του τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Προσπαθούμε να μην εστιάζουμε τόσο πολύ στη βαθμολογία, υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και ακολουθούν τα Playoffs, με δύσκολα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα την Κυριακή, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε όπως σε κάθε ματς. Δεν σκεφτόμαστε τόσο πολύ ότι θα είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία, όπως είπα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θέλουμε να τελειώσουμε την κανονική περίοδο σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση μπορούμε».

Αναλυτικά όσα είπε ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ στη ΝΟVA:

«Αισθανόμαστε καλά. Προερχόμαστε από μία καλή νίκη. Είχαμε μία γεμάτη εβδομάδα προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο ματς, όμως πιστεύω θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε».

Αν έχουν στο μυαλό τους ότι με νίκη επί του ΠΑΟΚ θα πάνε στην κορυφή;

«Προσπαθούμε να μη σκεφτόμαστε τη βαθμολογία. θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας και ακολουθούν τα πλέι οφ. Θέλουμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Στόχος πάντα είναι η νίκη και ελπίζουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι και στα πλέι οφ».

Για τη μία ήττα που έχει η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια;

«Δεν εχω ακριβή εξήγηση. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η ομάδα πάντα παίζει με αυτοπεποίθηση, μπαίνουμε πάντα να κερδίσουμε, έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα. Οπότε αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι το καλύτερο δυνατό από την πλευρά μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Νίκλας Ελίασον.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X