Κι άλλος Πορτογάλος υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Κι άλλος Πορτογάλος υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο «παίζει» για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αλλά υπάρχει και άλλος υποψήφιος Πορτογάλος για να αντικαταστήσει τον Τσάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το βράδυ που ο Τσάβι ανακοίνωσε, μετά την εντός έδρας ήττα των Καταλανών από τη Βιγιαρεάλ για το πρωτάθλημα, ότι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο τέλος της σεζόν, έχουν αρχίσει τα σενάρια για τον διάδοχό του.

Ήδη έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά ονόματα και στη σχετική λίστα φαίνεται πως προστίθεται και αυτό του Ρούμπεν Αμορίμ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός και ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μια περίπτωση που εξετάζεται από τον Ντέκο, ο οποίος έχει αναλάβει να κάνει τις διερευνητικές επαφές με τους υποψήφιους.

Μόνο που στην περίπτωση του Αμορίμ υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο καθώς στο συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ, το οποίο είναι ως το 2026, έχει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 30 εκτοαμμύρια ευρώ!

Η ρήτρα αυτή μπήκε αφού η ομάδα της Λισαβόνας χρειάστηκε να δώσει 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την Μπράγκα το 2020.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X