Σφραγίδα κυριαρχίας στο 3.40 για την ΑΕΚάρα

Σφραγίδα κυριαρχίας στο 3.40 για την ΑΕΚάρα

Με σούπερ ψυχολογία και φόρα κόντρα σε αντίπαλο που εξελίσσεται σε… πελάτη: Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το διπλό στην Τούμπα (20:00), που θα την φέρει στην 1η θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τις εκκωφαντικές νίκες απέναντι σε Ατρόμητο (5-0), ΟΦΗ (3-0) και Αστέρα Τρίπολης (4-2), η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το μεγαλύτερο – μέχρι το επόμενο – διπλό της σεζόν.  Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θέλουν να κυριαρχήσουν για 5ο συνεχόμενο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ (20:00) και θέλουν να βαδίσουν στο μονοπάτι των προηγούμενων ντέρμπι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης: Είναι χαρακτηριστικό πως στα τέσσερα τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, η ΑΕΚ κέρδισε σε όλα, χωρίς καν να δεχτεί γκολ.

Με βάση αυτό, σε συνδυασμό με την ψυχολογία, την ποιότητα και το know how του Ματίας Αλμέιδα, η αναμέτρηση μπορεί να κυλήσει στα «θέλω» και στο τέμπο της ΑΕΚ: Η νίκη των «κιτρινόμαυρων» προσφέρεται σε απόδοση 3.40.

Η επιθετική λειτουργία θα τεθεί σε πρώτο πλάνο για την «Ένωση»: Άλλωστε, είναι συγκλονιστική η ποιότητα και το βάθος στις θέσεις μπροστά από την κεντρική γραμμή, με τους Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Άμραμπατ, Ελίασον, Λιούμπισιτς, Φερνάντες, Αραούχο, Τσούμπερ, Μάνταλο, Πόνσε και Λιβάι να είναι διαθέσιμοι, είτε για να παίξουν από την αρχή, είτε για να βοηθήσουν ως αλλαγή. Η πίεση ψηλά δεν αλλάζει ποτέ και το Over 1,5 γκολ από την πλευρά της ΑΕΚ συνοδεύεται σε απόδοση 2.40.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποδείξει ότι μπορούν να υπηρετήσουν άψογα το τακτικό πλάνο του Αλμέιδα και το αγωνιστικό στυλ της ΑΕΚ είναι ικανό για να φέρει την «Ένωση» σε θέση βολής καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το ενδεχόμενο να σκοράρει η ΑΕΚ και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται σε απόδοση 3.70.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X