Γκουαρντιόλα για Κλοπ: «Θα επιστρέψει στους πάγκους - Το πότε το ξέρει μόνο εκείνος»

Γκουαρντιόλα για Κλοπ: «Θα επιστρέψει στους πάγκους - Το πότε το ξέρει μόνο εκείνος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν σταματάει να δείχνει τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι σε συνέντευξη του αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για στον Γερμανό τεχνικό αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι περιμένει να συνεχίσει να κοουτσάρει και μετά τη Λίβερπουλ, προσθέτοντας ότι θα είναι το καλύτερο για το ποδόσφαιρο.

Όσα είπε ο Ισπανός:

«Θα επιστρέψει, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Το πότε το ξέρει μόνο εκείνος, αλλά θα είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Όταν ξεκουραστεί και πάρει ανάσες… Και φυσικά όταν τοποθετήσει στις σωστές διαστάσεις όλο αυτό.

Είναι καλό ορισμένες φορές να κάνεις διάλειμμα. Στο ποδόσφαιρο με τόσες διοργανώσεις, τόσα παιχνίδια ανά τρεις μέρες και κάθε σεζόν να έρχεται η μία αμέσως μετά την άλλη, δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς τι κάνεις, τι θέλεις στη ζωή και ποιος πραγματικά είσαι…»

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X