Μεσολόγγι: Τι λέει ο Γιώργος Τσούκαλης για το έγκλημα με τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

Μεσολόγγι: Τι λέει ο Γιώργος Τσούκαλης για το έγκλημα με τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μιλάει για το έγκλημα στο Μεσολόγγι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης βρίσκεται στη φυλακή, αλλά ακόμα επιμένει πως δεν είναι ο δολοφόνος του Μπάμπη Κούτσικου. Μια σειρά από στοιχεία όμως ξεσκέπασαν ψέματα και αντιφάσεις του. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να καταθέσουν μια σειρά από άτομα στα οποία ο 50χρονος έστειλε μηνύματα μετά τη δολοφονία. Πρόσωπα με τα οποία συνομιλούσε παλιότερα και το θύμα. Όλα αυτά την ώρα που μια σειρά από ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Για το ποιοι γνώριζαν για το φονικό και δεν μίλησαν, αν υπάρχει κάτι που φοβίζει τον κατηγορούμενο μέχρι σήμερα και να υπάρχει εμπλοκή κυκλώματος με φόντο το κυνήγι ενός χαμένου θησαυρού.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» σχετικά με την πορεία ερευνών για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Για τον κατηγορούμενο κρεοπώλη τόνισε ο κ. Τσούκαλης ότι έχει κάνει λάθη και έχει πει ψέματα.

Μάλιστα ο ιδιωτικός ερευνητής δεν απέκλεισε στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου να συνδέεται με αρχαιοκαπηλία, όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν αποδειχθεί ότι μέσα στην εξίσωση υπάρχει και η αρχαιοκαπηλία». Τέλος ο Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε: «Ενδεχομένως να γνωρίζουν κι άλλοι για τον φόνο του Μπάμπη, δεν θα μου φαινόταν παράξενο αυτό».

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X