Μοντέλο του OnlyFans αποκάλυψε τα πιο περίεργα αιτήματα που έχει δεχτεί από τους συνδρομητές της

Μοντέλο του OnlyFans αποκάλυψε τα πιο περίεργα αιτήματα που έχει δεχτεί από τους συνδρομητές της

Μοντέλο του OnlyFans αποκάλυψε κάποια από τα πιο περίεργα αιτήματα που έχει δεχτεί από συνδρομητές της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μετάβαση της Isla Moon από συντονίστρια εργαστηρίου και βοηθός έρευνας στην ψυχολογία και τις νευροεπιστήμες στην κορυφή του 0,01% των δημιουργών στο OnlyFans είναι μια ιστορία απροσδόκητης επιτυχίας και της δύναμης των ψηφιακών πλατφορμών να μεταμορφώνουν ζωές. Η απόφαση της Isla να δημιουργήσει έναν λογαριασμό OnlyFans προκειμένου να έχει ένα πρόσθετο εισόδημα της άλλαξε τη ζωή.

Η άνοδος της Καναδής πρώην ακαδημαϊκού στη φήμη στο OnlyFans ήταν ραγδαία, ιδιαίτερα μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο της στο TikTok τον Μάιο του 2021. Η viral στιγμή αποτέλεσε σημείο καμπής, επιτρέποντας στην Isla να κερδίσει τον ετήσιο μισθό της στο εργαστήριο μέσα σε μόλις δύο ημέρες. Αυτή η άνευ προηγουμένου επιτυχία την οδήγησε να επανεξετάσει την πορεία της καριέρας της, αποφασίζοντας τελικά να εγκαταλείψει τα σχέδια για το διδακτορικό της για να αγκαλιάσει πλήρως τη νέα της ευκαιρία στο OnlyFans. Τον τελευταίο χρόνο, η Isla έχει συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων, τοποθετώντας την στην ελίτ του κορυφαίου 0,01% των δημιουργών στην πλατφόρμα.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X