Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Διαζύγιο για το ζευγάρι

Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Διαζύγιο για το ζευγάρι

Μετά από 8 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού - Η ανακοίνωση της ηθοποιού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας δεν είναι πια ζευγάρι και όπως επιβεβαίωσε η ηθοποιός το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, σκοπεύουν να πάρουν διαζύγιο.

Το γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το διαζύγιο στο οποίο κατέληξαν κοινή συναινέσει και ζητά διακριτικότητα από τα media, για χάρη του παιδιού τους.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου δήλωσε στη μεσημεριανή εκπομπή: «Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας, αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι. Παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, που στόχο έχουμε μεταξύ άλλων την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας».

Στην ίδια ανακοίνωση, η ηθοποιός τόνισε: «Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειά μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορούν να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας».

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X