Δίνει 80 εκατ. ευρώ ετησίως στον Μπαπέ για νέο συμβόλαιο η Παρί Σεν Ζερμέν!

Δίνει 80 εκατ. ευρώ ετησίως στον Μπαπέ για νέο συμβόλαιο η Παρί Σεν Ζερμέν!
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με δημοσιογράφο που εργάζεται στην «Le Parisien» η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε νέα αδιανόητη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Κιλιάν Μπαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να είναι ο πιθανότερος προορισμός του για την συνέχεια της καριέρας του η Παρί Σεν Ζερμέν δεν τα παρατάει και φαίνεται να προσπαθεί να τον κρατήσει τον Κιλιάν Μπαπέ και άλλο στο ρόστερ της.

Έτσι όπως ανέφερε στο «El Chiringuito» ο Φρανσουά Νταβίντ ο οποίος εργάζεται στη Le Parisien, η διοίκηση της γαλλικής ομάδας έκανε πρόταση στον Μπαπέ για νέο διετές συμβόλαιο με αποδοχές μεγαλύτερες από οποιαδήποτε άλλη πρόταση, οι οποίες αγγίζουν τα 80 εκατομμύρια ευρώ για κάθε μια.

«Η ιδέα του εξακολουθεί να είναι να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αν η πρόταση των Μαδριλένων δεν είναι ανώτερη από εκείνη σε Μπέλιγχαμ και Βινίσιους, θα μπορούσε να μείνει στο Παρίσι», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X