Παναθηναϊκός: Χωρίς Τσέριν, Γεντβάι, Αράο και Αϊτόρ αλλά με Σπόραρ, Βέρμπιτς στις Σέρρες

Παναθηναϊκός: Χωρίς Τσέριν, Γεντβάι, Αράο και Αϊτόρ αλλά με Σπόραρ, Βέρμπιτς στις Σέρρες
Photo Credits: INTIME

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Πανσερραϊκό (11/02, 17:00)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό (11/02, 17:00, NovaSports Prime), ανακοίνωσε ο Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός άφησε αρκετούς βασικούς παίκτες, θέλοντας προφανώς να δώσει ανάσες στην ομάδα ενόψει των αναμετρήσεων Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Τιν Γεντβάι, Γουίλιαν Αράο, Άνταμ Τσέριν και Αϊτόρ, μαζί φυσικά με τους τραυματίες Φίλιπ Τζούριτσιτς και Φώτη Ιωαννίδη.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» θα έχουν και επιστροφές, αφού εντάχθηκαν ξανά στην αποστολή οι Άντραζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν το προηγούμενο διάστημα.

Aναλυτικά η αποστολή: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X