Ρότσα: «Μπορεί δεύτερο σερί πρωτάθλημα η ΑΕΚ με τον Αλμέιδα»

Ρότσα: «Μπορεί δεύτερο σερί πρωτάθλημα η ΑΕΚ με τον Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Την πίστη του πως η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει 2ο σερί πρωτάθλημα με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο εξέφρασε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα anotherfootballday παραχώρησε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα έπλεξε το εγκώμιο της ΑΕΚ και του Αλμέιδα, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη τους πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, για τον Αλμέιδα και το αν μπορεί να οδηγήσει την ΑΕΚ σε δεύτερο σερί πρωτάθλημα, απάντησε: «Ναι. Είναι σταθερός έχει ένα στυλ παιχνιδιού. Ένα σκεπτικό. Το έχει αποδείξει. Έχει να διανύσει πολύ δρόμο ακόμα. Ένας ποδοσφαιρόφιλος, που έπαιξε ποδόσφαιρο σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ξέρει τι θέλει. Η ΑΕΚ προσφέρει αυτό που θέλει ο κάθε προπονητής υψηλού επιπέδου. Πολύ καλές συνθήκες. Καινούργιο γήπεδο κτλ είναι όλα στο χέρι της ΑΕΚ να κάνει πρωταθλητισμό πάλι και το κάνει. Από εκεί και πέρα, αν θα κερδίσει το πρωτάθλημα, θα είναι ανταγωνιστικό ως το τέλος…».

Για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που είναι οι ανταγωνιστές του τίτλου: «Μεγαλώνουν σαν σωματεία και μεγάλωσαν. Σταθεροί μέχρι τώρα με τους προπονητές. Μεγαλώνουν σαν σωματεία, λόγω του ότι είπα προηγουμένως με τις αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν κτλ. Καινούργιο γήπεδο η ΑΕΚ, ίσως μια καινούργια Τούμπα που θα γίνει τώρα στο μέλλον.

Τεράστια σωματεία, που αν είσαι φίλος άλλης ομάδας νομίζω ότι το βλέπεις με ωραίο μάτι, πως παίζουν. Ο ΠΑΟΚ περισσότερο από την ΑΕΚ είναι που δίνει έμφαση, στις Ακαδημίες. Δαπανούν πάρα πολλά χρήματα και ξέρω την οργάνωση που έχουν. Έχουν μαζέψει ότι καλύτερο υπάρχει σε ταλέντα στην Ελλάδα και οι συνθήκες, που προσφέρουν για να μεγαλώσουν πολύ καλές και βλέπουμε πως τα παιδιά της ομάδας του ΠΑΟΚ παίζουν στην πρώτη ομάδα και πως έχουν πουληθεί.

Γιαννούλης, Τζόλης, ο Κωνσταντέλιας τώρα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που μπορούν να πουληθούν. Ελπίζω να μην πουληθούν στην Τουρκία, να πουληθούν στην Αγγλία. Αυτό θέλω εγώ. Όπως ο Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού, εγώ θα είναι λίγο λυπηρό για εμένα, να πάει στην Τουρκία. Εγώ θέλω ο Ιωαννίδης να πάει Αγγλία. Εκεί είναι».

Για το πρωτάθλημα της Super League: «Είναι όπως το περυσινό και ίσως θα γίνει καλύτερο, γιατί είναι ανταγωνιστικό. Εμένα μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση η Λαμία, γιατί ξέφυγε από το σκεπτικό των μικρών ομάδων, που το μόνο που κάνουν είναι να αμυνθούν. Όταν αμυνθούν και δέχονται ένα γκολ, μετά δεν μπορούν να κάνουν επίθεση γιατί έχουν τελειώσει. Η Λαμία είναι μια ομάδα που αρέσει. Παίζει επιθετικά. Αμύνεται όταν πρέπει να αμύνεται.

Γρήγορες αντεπιθέσεις. Έχουν παίκτες, που σκοράρουν πάρα πολύ καλά και εύκολα κτλ. Έμενα που έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Πάρα πολύ καλή. Στο παρελθόν υπήρχε μια διαφορά τεράστια, ανάμεσα στις μεγάλες με τις μικρές ομάδες, ότι οι μικρές ομάδες σου έκαναν αντίσταση μέχρι ένα σημείο στην έδρα τους και εκτός έδρας ήταν όλο άμυνα. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα…

Πέρυσι ο Παναθηναϊκός νομίζω έχασε το πρωτάθλημα από τον Βόλο στην έδρα του. Η ΑΕΚ έχασε από τον Βόλο. Είναι ένα ωραίο πρωτάθλημα, γιατί είναι πολύ καλύτερο και το ποδόσφαιρο πλέον πιο εφικτό και ωραίο. Καλύτερο από πέρυσι το πρωτάθλημα και ελπίζω να γυρίσει ο κόσμος, γιατί χωρίς κόσμο είναι ένα φαγητό χωρίς αλάτι, χωρίς μπαχαρικά κτλ…».

Διαβάστε στο anotherfootballday ολόκληρη τη συνέντευξη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X