Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (10/02)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (10/02)

Τέσσερα ματς στην La Liga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Ισπανίας (10/02)

Τέσσερα ματς στην La Liga με ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ρεάλ και Χιρόνα.

Αλαβές – Βιγιαρεάλ 15:00

Ήττα για την Αλαβές κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 1-3, μέσα στο πρόγραμμα όμως. Στην θέση που βρίσκεται δεν έχει να παλέψει για κάτι, δεν έχει όμως και κάποιο άγχος. Αυτό ίσως της δώσει μια ελευθερεία σε αυτό το τελευταίο sprint του πρωταθλήματος. Η Βιγιαρεάλ από την άλλη έφερε 0-0 με την Κάντιθ, έχει γλιτώσει από την ζώνη του υποβιβασμού όμως και κοιτάζει να βελτιώσει όσο γίνεται την εικόνα της.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ισοπαλία. Αρκετά ισοδύναμες οι ομάδες.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Οσασούνα 17:15

Η Σοσιεδάδ έχει ρίξει αρκετό βάρος στο Κύπελλο στο οποίο έφερε 0-0 με την Μαγιόρκα στο πρώτο παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα όμως, διεκδικεί ακόμα θέση στην Ευρώπη όμως και έχει μπροστά της ένα αρκετά απαιτητικό ματς. Έχει ακόμα πολλούς τραυματίες και αντιμετωπίζει δυσκολίες στα τελευταία παιχνίδια. Η Οσασούνα έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, γνωρίζοντας κακή ήττα από την Θέλτα με 0-3. Είναι όμως πλήρης και σίγουρα θέλει να πάρει αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X