Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (10/2)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (10/2)

Φουλ δράση σήμερα στην Bundesliga με δύο δυνατά προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλ δράση σήμερα στην Bundesliga με δύο δυνατά προγνωστικά σε Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ.

Προγνωστικά Bundesliga

Καλησπέρα, καλησπέρα…

Φουλ δράση σήμερα στην Bundesliga με δύο δυνατά προγνωστικά ξεκινώντας από το ματς της Γκλάντμπαχ με τη Ντάρμσταντ.

Η Γκλάντμπαχ προηγήθηκε, αλλά η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε τρία γκολ (3-1) ανέτρεψε την κατάσταση. Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 3-1 τη Γκλάντμπαχ για την 20η αγωνιστική της Bundesliga. Στο 35′ ο Ελβέντι «σόκαρε» την «Αλιάντς Αρένα» ανοίγοντας το σκορ, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Πάβλοβιτς έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ της ισοπαλίας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βαυαροί ήταν πιο αποτελεσματικοί, ο Χάρι Κέιν βρήκε δίχτυα στο 70‘ και έφτασε τα 24 γκολ στο πρωτάθλημα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86ο λεπτό ο Ντε Λιχτ.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν σκεφτόταν άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης απέναντι στη Ντάρμσταντ και το κατάφερε χάρη σε δύο γκολ του δεξιού της μπακ χαφ, Τέλο. Η ομάδα του Λίμπερκνεχτ αμύνθηκε πολύ καλά για πάνω από μισή ώρα αγώνα, αλλά όταν η ομάδα του Αλόνσο άρχισε να επιτίθεται με περισσότερους παίκτες ήρθε και το γκολ.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X