Ποστέκογλου για μπλε κάρτα: «Ξέρετε τι θα κάνει; Θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο»

Ποστέκογλου για μπλε κάρτα: «Ξέρετε τι θα κάνει; Θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Την γνώμη του για τον νέο κανονισμό της μπλέ κάρτας έδωσε ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Άγγελος Ποστέκογλου, σχολίασε τον νέο κανονισμό που έρχεται να εντάξει η FA στο ποδόσφαιρο. Αυτόν της μπλέ κάρτας. Η μπλέ κάρτα θα σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής που την δέχεται, θα αποβάλλεται από την αναμέτρηση για 10 λεπτά και μετά θα επιστρέφει.

Ωστόσο, η εισαγωγή θα καθυστερήσει, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τη FIFA και οδήγησαν στην αναβολή της, σύμφωνα με πηγές της IFAB στο ESPN.

Μετά τον Γιούργκεν Κλοπ που εξέφρασε την αντίθεσή του στη νέα αλλαγή, το ίδιο έκανε κι ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου.

«Μια ομάδα θα μένει με 10 παίκτες για 10 λεπτά, ξέρετε τι θα κάνει αυτό στο παιχνίδι μας; Θα το καταστρέψει, φίλε. Θα έχεις μια ομάδα που κάθεται εκεί προσπαθώντας να χάσει χρόνο για 10 λεπτά μέχρι να επιστρέψει ο παίκτης.

Κάθε άλλο άθλημα προσπαθεί να το ξεφορτωθεί κι εμείς το μόνο που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να πάμε από την άλλη πλευρά για κάποιον περίεργο λόγο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X