Τούχελ: «Πάμε στην έδρα της Λεβερκούζεν για να νικήσουμε και τίποτα άλλο»

Τούχελ: «Πάμε στην έδρα της Λεβερκούζεν για να νικήσουμε και τίποτα άλλο»
Photo Credits: INTIME

Ο Τόμας Τούχελ έχει στο μυαλό του μόνο την νίκη, στην δύσκολη αποστολή της Μπάγερν στο Λεβερκούζεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Τόμας Τούχελ ξεκαθάρισε πως ο μόνος στόχος της Μπάγερν κόντρα στην Λεβερκούζεν είναι η νίκη που θα την φέρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τριάντα  ομάδες έχουν προσπαθήσει και 30 ομάδες δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν τη Λεβερκούζεν μέχρι στιγμής. Κάθε σερί είναι ασυνήθιστο και το αξίζει πλήρως. Αλλά είμαστε μόλις δύο βαθμούς πίσω. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν, αλλά μοιάζει σαν ένα ασυνήθιστο παιχνίδι.

Για αυτό το παιχνίδι όλα τα χαρτιά θα είναι στο τραπέζι. Δεν θα έχει να κάνει με την τακτική αλλά με το να είσαι εκεί και να τα δίνεις όλα από την αρχή μέχρι το τέλος. Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Η Λεβερκούζεν παίζει μια εξαιρετική σεζόν, αλλά φαίνεται να παίζει πιο κοντά στο όριο απόδοσής της, ενώ εμείς έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Θα είμαστε έτοιμοι να τους προκαλέσουμε. Τώρα είναι η στιγμή να ανεβάσουμε το παιχνίδι μας. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε τον αγώνα και τίποτα άλλο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X