Αντσελότι: «Αν ο Κρόος αποσυρθεί το καλοκαίρι, έχει χαρακτήρα και... μπάλες»

Αντσελότι: «Αν ο Κρόος αποσυρθεί το καλοκαίρι, έχει χαρακτήρα και... μπάλες»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Κάρλος Αντσελότι για τον Τόνι Κρόος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόνι Κρόος δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει στο μέλλον, με τον Γερμανό μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει πρόταση μονοετούς ανανέωσης στο τραπέζι από τη Βασίλισσα παρόλα αυτά σκέφτεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της σεζόν.

Η μητέρα του Κρόος ανέφερε δημόσια πως θα ήθελε να δει τον γιο της να φοράει και του χρόνου τα λευκά της Βασίλισσας με τον  Κάρλο Αντσελότι να συμφωνεί.

«Πάντα πρέπει να σέβεσαι τους γονείς σου, νομίζω ότι είναι κάτι που λείπει από τις νεότερες γενιές. Είναι μια απόφαση που ο Τόνι θα πάρει την κατάλληλη στιγμή και με τον σωστό τρόπο» ανέφερε αρχικά ο Ιταλός, ο οποίος χάρισε… ατάκα όταν κλήθηκε να απαντήσει στο σενάριο της απόσυρσης του Γερμανού.

«Αν το κάνει, τότε έχει χαρακτήρα και μπάλες» τόνισε ο Αντσελότι, ο οποίος δεδομένα ευελπιστεί πως ο Κρόος θα υπογράψει την ανανέωση και θα συνεχίσει στη Μαδρίτη και τη νέα σεζόν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X