Καρφιά του Κλοπ στην IFAB για την την εισαγωγή της μπλε κάρτας στο ποδόσφαιρο

Καρφιά του Κλοπ στην IFAB για την την εισαγωγή της μπλε κάρτας στο ποδόσφαιρο
Photo Credits: INTIME

«Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που οι τύποι της IFAB είχαν μια φανταστική ιδέα... αν είχαν ποτέ μία», ανέφερε ο Κλοπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, δεν «μάσησε» τα λόγια του, μιλώντας σήμερα (9/2) στους δημοσιογράφους,  όταν εξέφρασε τη γνώμη του για την εισαγωγή της μπλε κάρτας, την οποία σχεδιάζει να εφαρμόσει η IFAB, με την οποία οι παίκτες που διαπράττουν τακτικά φάουλ ή διαμαρτύρονται για τις παραβάσεις θα τιμωρούνται με αποβολή  δέκα λεπτών.

«Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που αυτοί οι τύποι (η IFAB) είχαν μια φανταστική ιδέα… αν είχαν ποτέ μία», είπε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου

Η IFAB αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα μια καινοτομία της οποίας η εφαρμογή υπόσχεται αναμφίβολα να αλλάξει πολύ την πορεία του παιχνιδιού.

Οι μπλε κάρτες θα χρησιμοποιηθούν για τιμωρία φάουλ που κόβουν «υποσχόμενες επιθέσεις» ή διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών. Επιπλέον, ένας παίκτης θα αποβάλλεται από τον αγώνα εάν λάβει δύο μπλε κάρτες ή μία μπλε και μία κίτρινη (και το αντίστροφο).

«Δεν μου ακούγεται σαν φανταστική ιδέα αμέσως», πρόσθεσε.

Επίσης ο προπονητής της Τσέλσι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, πιστεύει ότι οι μπλε κάρτες θα προκαλέσουν περισσότερες διαμάχες και θα περιπλέξουν τα πράγματα για παίκτες, διαιτητές και φιλάθλους.

Η μπλε κάρτα δεν θα αντικαταστήσει καμία από τις υπάρχουσες, αλλά θα προστεθεί στις κίτρινες και τις κόκκινες.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X