Τσιτσιπάς: Ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροπλάνο μαζί με την Μπαντόσα και την μητέρα της

Τσιτσιπάς: Ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροπλάνο μαζί με την Μπαντόσα και την μητέρα της

Στο Ντουμπάι έκανε έκπληξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην Πάουλα Μπαντόσα. Ταξίδεψαν για Ντόχα με ιδιωτικό αεροπλάνο μαζί με την μητέρα της Ισπανίδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς έκαναν και με το παραπάνω το καθήκον τους το μεσημέρι της Κυριακής (05/02) αφού με τη νίκη τους με 2-1 σετ απέναντι στο δίδυμο των Κορνέα και Κόπιλ σφράγισαν το πολυπόθητο 3-0 της Ελλάδας, που την έστειλε στο World Group 1.

Μετά την πρόκριση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε λίγο χρόνο για χαλάρωση και δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα στα σχέδιά του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας ταξίδεψε στο Ντουμπάι που βρισκόταν η σύντροφός του για προετοιμασία, προκειμένου να της κάνει έκπληξη.

Αλλά δεν έμεινε εκεί! Μαζί με την Μπαντόσα και τη μητέρα της αναχώρησαν με ιδιωτικό αεροπλάνο με προορισμό την Ντόχα, καθώς σε λίγες μέρες η Ισπανίδα θα αγωνιστεί εκεί στο WTA 1000 του Κατάρ.

Το ζευγάρι απαθανάτισε τη στιγμή μαζί με την μητέρα της Μπαντόσα και ανήρτησαν σχετικές φωτογραφίες στα social media.

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X