Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο απάντησε στις φήμες για τον Ζοσέ Μουρίνιο

Μουρίνιο: «Δεν υπάρχει κάποια επαφή με Βραζιλία - Δεν πιστεύω πως η Ρόμα μιλά με άλλους προπονητές πίσω από την πλάτη μου»
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα έδωσε επίσημη απάντηση μέσω του τεχνικού της διευθυντή Ντέκο, για το αν ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι στο κάδρο υων υποψηφίων για να διαδαχτεί τον Τσάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός νέου προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία το καλοκαίρι, αφού ο Τσάβι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο που απολύθηκε αιφνιδίως από τη Ρόμα μετά από δυόμισι χρόνια στο «τιμόνι», τον περασμένο μήνα και έχει συνδεθεί με πολλές κενές… προπονητικές θέσεις. Μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος συνδέθηκε και με τον «μπλαουγκράνα» πάγκο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, ο οποίος ηγείται της αναζήτησης νέου προπονητή (είχε κατακτήσει το Champions League υπό τον Μουρίνιο στην Πόρτο), ανέφερε ότι οι δυο τους δεν έχουν συνομιλήσει και άφησε να εννοηθεί ότι ο Μουρίνιο δεν θα ήταν ο κατάλληλος για τη θέση. «Είναι καλός μου φίλος, αλλά δεν έχω μιλήσει μαζί του εδώ και πολύ καιρό», είπε συγκεκριμένα στο Esport3.

«Αναζητούμε έναν προπονητή που μπορεί να προσαρμοστεί στην κατάσταση του συλλόγου και που μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσει τους νεαρούς παίκτες που έχουμε», πρόσθεσε.

Ο Μουρίνιο ήταν υποψήφιος για την Μπάρτσα μετά την απόλυση του Φρανκ Ράικαρντ ωστόσο, η Μπάρτσα δεν ένιωσε ότι ο τρόπος παιχνιδιού του δεν ταίριαζε με τη φιλοσοφία της και έτσι διόρισε τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X