Ρονάλντο σε οπαδούς Αλ Χιλάλ: «Εγώ είμαι εδώ, όχι ο Μέσι» (VIDEO)

Ρονάλντο σε οπαδούς Αλ Χιλάλ: «Εγώ είμαι εδώ, όχι ο Μέσι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι προκαλώντας την έκρηξη του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος τους απάντησε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Χιλάλ στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά «Riyadh Season Cup».

Τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά το τέλος, ο Πορτογάλος σταρ έδειξε τον εκνευρισμό του με διάφορους τρόπους καθώς μετά τη λήξη φάνηκε να τρίβει στα γεννητικά του όργανα ένα κασκόλ της αντίπαλης ομάδας.

Την ώρα του αγώνα, οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ θέλησαν να μπουν στο μυαλό του 39χρονου και με βάση τη συμπεριφορά του Ρονάλντο, μάλλον το κατάφεραν, φωνάζοντας το όνομα του Λιονέλ Μέσι!

Ο Ρονάλντο απάντησε στα συνθήματα, λέγοντας τους χαρακτηριστικά τη φράση «Εγώ είμαι εδώ, όχι ο Μέσι». Η απάντηση του Κριστιάνο έφερε ωστόσο ακόμα περισσότερα συνθήματα και φωνές, με τους οπαδούς της Αλ Χιλάλ να συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο και τον Πορτογάλο να κάνει διάφορες χειρονομίες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X