Λιονέλ Μέσι: Στα «κάγκελα» οι Κινέζοι μετά την συμμετοχή του σε παιχνίδι στην Ιαπωνία

Λιονέλ Μέσι: Στα «κάγκελα» οι Κινέζοι μετά την συμμετοχή του σε παιχνίδι στην Ιαπωνία
Photo Credits: INTIME

Έξαλλοι οι Κινέζοι οπαδοί βλέποντας τον Λιονέλ Μέσι να αγωνίζεται σε φιλικό στην Ιαπωνία, μετά την απουσία του σε αγώνα στο Χονγκ Κονγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μέσι έμεινε στον πάγκο στο φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την ομάδα επίλεκτων του Χονγκ Κονγκ, την ώρα που πλήθος Κινέζων φιλάθλων είχε αγοράσει, σε τιμές που «ζαλίζουν», τα πολύτιμα εισιτήρια για να τον απολαύσουν.

Τελικά, ένας τραυματισμός ανάγκασε τον Αργεντινό σουπερστάρ να μείνει εκτός αγώνα, γεγονός που απογοήτευσε του Κινέζους υποστηρικτές του. Όπως αναφέρει, ωστόσο, ο γραμματέας πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού του Χονγκ Κονγκ, Κέβιν Γιουνγκ, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν ενημερωθεί επανειλημμένα ότι ο Μέσι θα παίξει. 10 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού, όμως ένας τραυματισμός στον θα τον εμπόδιζε να αγωνιστεί.

«Τους ζητήσαμε αμέσως να εξερευνήσουν άλλες λύσεις, όπως ο Μέσι να εμφανιστεί στο γήπεδο για να αλληλεπιδράσει με τους θαυμαστές του και να λάβει το τρόπαιο», είπε ο Γιουνγκ. «Δυστυχώς, όπως όλοι βλέπετε, αυτό δεν λειτούργησε».

Άλλοι αξιωματούχοι, όπως η βουλευτής του Χονγκ Κονγκ, Ρετζίνα Ιπ, αντέδρασαν επίσης με μανία, υποστηρίζοντας ότι «ο κόσμος του Χονγκ Κονγκ μισεί τον Μέσι, την Ίντερ Μαϊάμι και το μαύρο χέρι πίσω από αυτά» για το «εσκεμμένο και υπολογισμένο σνομπάρισμα». «Δεν πρέπει ποτέ να επιτραπεί στον Μέσι να επιστρέψει στο Χονγκ Κονγκ. Τα ψέματα και η υποκρισία του είναι αηδιαστικά», πρόσθεσε.

Ανήμερα του φιλικού με την Βίσελ Κόμπε της Ιαπωνίας, ο Μέσι είπε ότι «μετάνιωσε» που δεν μπόρεσε να παίξει στο Χονγκ Κονγκ λόγω ενός «πρησμένου και επώδυνου» τραυματισμού στη βουβωνική χώρα. «Ελπίζω ότι μια μέρα θα έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στους θαυμαστές και τους φίλους μας στο Χονγκ Κονγκ», είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη Τύπου.

Οι δηλώσεις του αυτές, παρ’ όλα αυτά δεν φαίνεται να ηρέμησαν τους Κινέζους η οποίοι «έδειξαν» την οργή τους μέσα από τα σχόλια που έγραψαν κάτω από την ανάρτησή του στο κινεζικό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

«Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, απλά μην έρθεις ξανά στην Κίνα. Το ότι παίζεις καλά ποδόσφαιρο δεν σημαίνει ότι είσαι καλός άνθρωπος», σχολίασε ένας χρήστης του Διαδικτύου.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X