Ολυμπιακός: Εκτός ομάδας ο Καμαρά - Ενδιαφέρονται Χετάφε και Σεβίλλη

Ολυμπιακός: Εκτός ομάδας ο Καμαρά - Ενδιαφέρονται Χετάφε και Σεβίλλη
Photo Credits: INTIME

Η Χετάφε και η Σεβίλλη είναι δύο ομάδες από την Ισπανία που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φήμες που θέλουν τον Μαντί Καμαρά να μετακομίζει στην Ισπανία φουντώνουν συνεχώς.

Ο χαφ από τη Γουινέα αποτελεί στην ουσία «ξένο σώμα» στον Ολυμπιακό, αφού προπονείται με τη β’ ομάδα. Το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος, με δύο ομάδες να έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον γι’ αυτόν και μία να έχει πάρει το προβάδισμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Estadio Deportivo», ο Καμαρά βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Σεβίλλης, καθώς αρέσει στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Βίκτορ Όρτα. Το γεγονός πως ο παίκτης, μάλιστα, θα μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι ένα βασικό στοιχείο που αρέσει στους Ανδαλουσιάνους.

Παρόλα αυτά, η Σεβίλλη δεν παίζει μόνη της. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, με τον Καμαρά μιλάει και η Χετάφε, η οποία μάλιστα έχει και το προβάδισμα για την απόκτησή του. Τίποτα, ωστόσο, δεν έχει υπογραφεί ακόμα και από τους γύρω του υποδεικνύεται ότι όλα μπορούν να αλλάξουν με βάση το ενδιαφέρον που δείχνει η Σεβίλλη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X