Xάμες: Ψάχνει την νέα του ομάδα

Xάμες: Ψάχνει την νέα του ομάδα
Photo Credits: INTIME

Ο Χάμες Ρόντρίγκες είναι για άλλη μια φορά ελεύθερος και έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκες, είναι πλέον ελεύθερος να αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί, έχοντας προσφορές από την Βραζιλία και από την Τουρκία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «GeGlobo», η διοίκηση της Σάο Πάουλο συναντήθηκε με τον Χάμες για να λύσουν άμεσα τη συνεργασία τους, με τον Κολομβιανό σταρ να έχει παράπονα για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού θεωρείται θέμα χρόνου η λύση του συμβολαίου του, αν και συνεχίσει να βρίσκεται και να προπονείται στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ρεπορτάζ από τη χώρα του καφέ αναφέρουν πως τρεις ομάδες από τη Βραζιλία, η Πόρτο Αλέγκρε, η Κρουζέιρο και η Φλουμινένσε, ενδιαφέρονται για εκείνον, ενώ παράλληλα το όνομά του «παίζει» και στην Τουρκία, με τον παίκτη να ψάχνει την ιδανικότερη λύση για να μπορέσει να βρεθεί στο Κόπα Αμέρικα του καλοκαιριού.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X