Η μεγάλη επιστροφή του κόσμου της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» - Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με την Κηφισιά

Η μεγάλη επιστροφή του κόσμου της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» - Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με την Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Θα κυκλοφορήσουν σήμερα Πέμπτη στις 14:00 το μεσημέρι τα εισιτήρια για το ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο της ΑΕΚ έφτασε!

Οι φίλοι της Ένωσης έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στον Ναό έπειτα από αρκετό καιρό. Ο Αλμέιδα και οι παίκτες θα έχουν ξανά τη στήριξη του κόσμου στο γήπεδο κάτι που στερήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», θα τεθούν σε κυκλοφορία σήμερα Πέμπτη στις 14:00.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους μετά τις 14:00 το μεσημέρι όπου θα ανοίξει η πλατφόρμα της πώλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 14.00 θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Πρωταθλήματος της ομάδας μας με την Κηφισιά (18/2 – 19.00), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου. Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση tickets@aekfc.gr.

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 13.00 έως τις 16.30.

Εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και διαρκείας) ότι ήδη έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωση τους σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου και επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες, όσο και στην ΠΑΕ.

Αυτονόητη η απαγόρευση χρήσης και ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου στους εσωτερικούς και περιβάλλοντες χώρους της εγκατάστασης της OPAP ARENA που επιφέρει ποινές φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες, καθώς και εξοντωτικές ποινές προστίμου και κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

Η μεγάλη επιστροφή του κόσμου της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» - Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με την Κηφισιά

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X