Asian Cup: Το Ιράν έχασε (2-3) από το Κατάρ κι έμεινε εκτός τελικού - Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χατζισαφί!

Asian Cup: Το Ιράν έχασε (2-3) από το Κατάρ κι έμεινε εκτός τελικού - Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χατζισαφί!
Photo Credits: INTIME

Αποκλείστηκε το Ιράν του Εχσάν Χατζισαφί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Εχσάν Χατζισαφί της ΑΕΚ να αγωνίζεται για 45 λεπτά και να αντικαθίσταται από τον Μίλαντ Μοχαμάντι, το Ιράν ηττήθηκε με 2-3 από το Κατάρ κι έμεινε εκτός τελικού στο Asian Cup!

Κάπως έτσι, το Κατάρ που είχε κατακτήσει το προηγούμενο τρόπαιο το 2019 θα υπερασπιστεί τον τίτλο του, ενώ το Ιράν πλησίασε την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Με τον Εχσάν Χατζισαφί να επιστρέφει στην ΑΕΚ και να εντάσσεται στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες.

Το ματς

Το παιχνίδι, πάντως, ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για το Ιράν, με τον Αζμούν στο 4’ να ανοίγει το σκορ με εντυπωσιακό τελείωμα για το 1-0. Παρόλα αυτά, η χαρά τους κράτησε λίγα λεπτά, αφού ο Αμπντουλσαλάμ στο 17’ έφερε το σκορ στα ίσα, ενώ ο Αφίφ στο 43’ τα έφερε όλα… τούμπα για το Κατάρ.

Ο Μοχαμάντι αντικατέστησε τον Χατζισαφί στο ημίχρονο και λίγο μετά ο Γιάχανμπαχς ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι στο 51ο λεπτό. Με το ματς να γίνεται… ροντέο στη συνέχεια, η μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τελικά ο Αλμοέζ Αλί να γράφει στο 83ο λεπτό για το 3-2. Με τα τελευταία λεπτά να είναι δραματικά, με τον Καλιλζαντέχ να αποβάλλεται στο 90’+3’ και το σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X