Την Πέμπτη ενημερώνει Super League και ΕΣΑΚΕ ο Βρούτσης για τον τρόπο λειτουργείας και παρακολούθησης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Την Πέμπτη ενημερώνει Super League και ΕΣΑΚΕ ο Βρούτσης για τον τρόπο λειτουργείας και παρακολούθησης των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Photo Credits: INTIME

Το μεσημέρι της Πέμπτης (8/2) θα συναντηθεί με τον Μηνά Λυσάνδρου και τον Ευθύμη Ρεντζιά ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου και τον Ευθύμη Ρετζιά που είναι ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, θα έχει το μεσημέρι της Πέμπτης (8/2), ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Εκεί θα τους παραδώσει την Κοινή Υπουργική Απόφαση, στην οποία θα περιγράφεται ο αναλυτικός τρόπος λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος παρακολούθησης και εποπτείας των αθλητικών εγκαταστάσεων, για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες μέχρι τις 6 Μαρτίου.

Θυμίζουμε πως σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε ο τρόπος, που θα γίνεται η ονομαστική έκδοση των ηλεκτρονικών εισιτήριων.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X